3 tips til indretning af børneværelset

Dette indhold er sponsoreret

Indretning af børneværelset er ikke altid en nem opgave. Børneværelset skal have en masse funktioner, da det er et rum, der benyttes til flere forskellige ting og aktiviteter. Man skal kunne finde ud af at kombinere funktion med design, og derved skabe et funktionelt rum, der også har et flot og legende udtryk.

God opbevaring

Et godt sted at starte, i forhold til indretning af børneværelset, er at tænke opbevaring ind. Der skal ikke blot være plads til alt barnets tøj, men også alt legetøjet – som faktisk kan være dét, der er sværest at opbevare. Når man søger efter opbevaringsmuligheder, er det en god ide at kigge efter lukkede skabe, reoler eller kommoder. På den her måde, får man lettere ved at gemme al rodet væk og have pæne, ryddelige flader, der skaber et mere stilrent udtryk. Hvis man har små børn, er det også en god ide at tænke over højden på opbevaringen. De skal gerne kunne nå alt deres legetøj selv, så de har let ved at lege og have det sjovt på deres værelse.

Sjov dekoration

God dekoration er også en vigtig del af et børneværelse. Børn bliver inspireret af billeder, farver og uroer og derfor er det en god ide at integrere dette i indretningen. En uro henvender sig til de lidt mindre børn, men er samtidig et super fint dekorativt element. Du kan også finde fine og sjove plakater her, hvor der findes mange vittige motiver og citater, der vil passe fint ind på børneværelset og sætte et humoristisk præg på indretningen. Man kan også hænge en opslagstavle op på børneværelset, så får de mulighed for at hænge deres egne kreationer op i form af flotte tegninger, papirsklip eller noget helt tredje, de har lavet i børnehaven eller skolen.