4 møbler til den store familie og dens behov

Møbelindkøb er aldrig en nem opgave. Der er utallige ting at tage højde for, særligt når du skal købe større møbler, og for de fleste er det ikke bare sådan lige at ombestemme sig efter lidt tid når møblet er taget i brug. Dette bliver ikke mindre let af at skulle købe møbler ind til hele familien – særligt til den store familie.

Møbler der passer til den store families behov kan være svære at finde. Heldigvis er der gengangere i denne typer møbler. De fleste familiers behov er, om ikke ens så i hvert fald lignende. Derfor er der også inspiration og at hente når du skal købe møbler til den store familie. Det er lige sådan en inspiration du kan få her, når vi giver fire eksempler på møbler til den store familie og dens behov.

Stor familie, stor sofa

Få møbler er så essentielle for en familie som n god sofa. Sofaen er hvor familien kan mødes og hygge, se film, spille spil og så videre. En god sofa er altså alfa og omega, og ekstra godt er det, hvis hele familien kan samles i én stor sofa. At dele sofaen med resten af familien giver en god hyggelig og intim stemning.

Med en stor familie kan dette dog være svært, og for helt store familier måske helt umuligt. Der er dog store sofaer der kan give plads til ganske mange familiemedlemmer. En sådan er Symfonis hjørnesofa med open-end. Sofaen har både open end og chaiselong, for ikke at snakke om en længde på 363 cm. Altså er der virkelig god plads til det meste af familien.

Ekstra plads om bordet

Et andet sted hvor familien ofte samles og helst skal kunne være alle sammen, er omkring spisebordet. Foruden dets funktion som spisested, er spisebordet ofte også lektiested, hjemmearbejdsplads og meget andet. Derfor er god plads helt centralt og ikke noget en stor familie kan gå på kompromis med.

Tevva spisebordet løser dette og gør det ovenikøbet med elegance. Spisebordet er op til 3 meter i længden, men oven i det, hvilket giver plads til hele familien. Samtidig ser bordet supergodt ud med dets bordplade i egetræ og sort metalstel.

Fleksibel opbevaring

En stor familie kommer uundgåeligt til at have mange ting. Dette behøver dog ikke betyde rod, særligt ikke hvis man har god opbevaring. Opbevaringen i en stor familie skal selvfølgelig have god plads, men det er også vigtigt med fleksibilitet, da behovene for opbevaring vil ændre sig med årene.

Z-cubes reolsystemer er et godt eksempel på dette. Du kan købe en række forskellige opstillinger som udgangspunkt og så løbende supplere med forskellige ekstra reoler. På den måde kan du sikre, at reolerne hele tiden tilpasses familiens opbevaringsbehov, uden at reolerne skal skiftes ud hvert andet år.

Fleksibilitet til tøjet

Fleksibel opbevaring gælder ikke kun indenfor reoler. Tværtimod. Fleksibilitet er noget den store familie med fordel kan lede efter på mange forskellige områder. Et af disse er i bryggerset, entreen eller hvor end der hænges tøj. Tøjophængning kan nemlig meget let blive kaotisk og hvis der ikke er gode ophængningsmuligheder for alle, ender en jakke eller to hurtigt på gulvet.

En løsning på dette, kan være et såkaldt knagepanel. Et knagepanel er, som navnet antyder, et panel hvor du kan sætte en række knager præcis hvor du vil have dem. Dermed kan du let flytte rundt på dem og hele den store familie kan have ordentlige knager. Desuden kan knagerne med årene tilpasses så der følges med børnehøjderne så alle har en god knage at hænge jakken på.