Bolig: Familieplakaterne du skal kende til

Plakaten er en essentiel del af boligindretning, men der er efterhånden så mange muligheder på markedet at det kan være svært at udvælge den helt rigtige. Derfor har vi i dette indlæg også indstillet fokus en smule, og tager udgangspunkt i familieplakaterne, som du bør kende til. Hvis ikke læs med. Måske du kan få den nødvendige inspiration til den rigtige plakat til jeres hjem.

Husk på plakaten er med til at danne personlighed og kant i hjemmet – noget de fleste efterspørg, men måske ikke altid kan indfri. Plakat-valget behøver slet ikke gøres sværere end det er. Perspektiver gerne til begrebet; ”keep-it-simple-stupid, eller også kendt som KISS-modellen – analogien kan også nemt overdrages til boligindretning.

Navneplakater fås i mange forskellige forme – alt lige fra farverige, minimalistiske til de meget personlige der også indeholder fødselsår, stjernetegn eller by. Det er en præferencesag hvordan man bedst foretrækker sin navneplakat, men det fungerer rigtig godt i børnehjem. Det kan være i stuen, hvor man har børnene hængende, eventuelt i forlængelse med nogle fotos af børnene.

Alternativt er palakten også rigtig god i børneværelset.

By-plakaten

By-plakaten kender de fleste. Det er mere en plakat der bedst egner sig i en entre eller stuen i hjemmet. Det er noget der er med til at fortælle noget om hele familien der bor i hjemmet, hvilket fungerer rigtig godt i familie-hjemmet, eftersom det har betydning for hele familien.

Det kan også være hvis mor og far kommer fra to forskellige byer, og de begge bliver repræsenteret. Det er en god måde at tillægge hjemmet en personlighedsværdi.

Dyreplakaten

Dyreplakaten er også meget kendt i familieboligen. Det kan enten være symbolværdien i et have hunde, katte eller hesteplakater hængende i animerede udgaver, fordi man enten selv har hund, kat eller hest – men det kan også være et barnligt ønske om at få det ind i hjemmet, eftersom man som familie måske ikke har mulighed for at holde dyr, men i et kært forsøg alligevel forsøger at give hjemmet fornemmelsen af dyr.