Brug sommeren på udendørs padel tennis med familien

Padel er en super sjov sport, som kan dyrkes helt professionelt og på højeste plan eller bare for sjov. Padel bliver også kaldt for padel tennis, som er både lidt rigtigt og lidt misvisende. Et padel bat er kortere end en tennisketcher, og der er ikke strenge i et padel bat. Bolden, som padel spilles med, er heller ikke den samme som i tennis. Bolden er mindre og minder mere om den, du bruger til squash.

Find det bedste padel bat til dit formål

Det bedste padel bat er det, som passer til formålet. Er du på vej til at blive rigtig eliteudøver, stiller du nogen andre krav, end hvis det bare er for sjov, hver onsdag. Til familiesjov på stranden behøver du ikke et padel bat i den dyreste ende. Et godt all round padel bat er helt fint.

Padel er sjov i alle aldre

Spiller du med børn, behøver du ikke at implementere alle regler for spillet. Der er rigeligt med sjov og god øvelse i bare at tælle, hvor mange gange bolden kan nå over nettet. Eller hvor længe den kan være i spil, før den rammer jorden.

Spiller du på stranden, kan spillet heller ikke gå så stærkt, som hvis du spiller på en rigtig bane indendørs.

Padel er god motion

Padel kan spilles hele året. Det er mest en sport, som foregår indendørs på en rigtig padel bane. Men det forhindrer jo ikke nogen i at tage et spil, hjemme på græsplænen eller på stranden.

Som motion er padel en rigtig god sport. Dyrker du padel et par gange om ugen, er du helt sikker på at få pulsen op og at få rørt alle muskler i kroppen.

Nøjes du med padel træning en gang om ugen, bør du nok supplere med en anden form for træning ved siden af, hvis det er motion, du går efter.

Padel kan spilles på eliteplan

Går du hen og bliver rigtig sej til padel, er der gode muligheder for at spille på eliteplan. Sporten er forholdsvis ny i Danmark, men den er allerede temmelig stor i udlandet. For at nå til tops skal du træne og blive rigtig god, men du skal også sørge for at have en god makker.

Padel er et nemt spil at lære

Har du spillet squash eller tennis, er du allerede godt i gang. De fleste kan lære det grundlæggende på en halv times tid. Der er et par grundslag, som er nødvendig at kunne. Har du det grundlæggende, er det kun et spørgsmål om træning.

Spillet er så nemt, at du sagtens kan lære børn det. Børn har stor glæde af padel og synes i reglen, at det er et både hyggeligt og sjovt spil.

Padel er en social sport

Modsat både tennis og squash, så er padel en meget mere social sportsgren. Der er altid to spillere på hvert hold. Du har derfor en makker, som du ikke kan undvære, og som du altid er sammen med, når du spiller.