Dateidéer, når I skal have tid sammen

I hverdagen er det vigtigt at huske at få sat tid af til at nyde hinanden og dyrke parforholdet. Tiden kan hurtigt gå med børn og det praktiske, og så kan det måske være tid til en dateaften, hvor det bare er jer. Er I en smule idéforladte, så kan I læse med her og se, om I får en god idé til, hvad jeres næste date skal føre til.

Til den spændingsfyldte date

Er I et par, der elsker gåder, spænding og synes, I burde være den næste Sherlock Holmes, så kan I tage jeres hjerner og hænder i brug ved at udforske et escaperoom eller mordmysterier.

Skal det mere være spændingen ved langsomt at blive hejst op i luften og suse rundt på en rutsjebane med sug i maven og smil op til begge ører, så kan I også slå et smut forbi en forlystelsespark og lade det indre legebarn komme frem.

Forkæl jer selv og hinanden

Er I til max forkælelse helt ind i sjælen, så kan I tage på en wellnessdate, hvor saunagus og parmassage står for døren. Parmassagen kan også lægges ind i programmet på en dateaften, der tager plads i sofaen med en god film og et glas rødvin.

I kan også forkæle ganen med lækker mad ved at tage på jeres yndlingsrestaurant eller prøve et nyt sted, der måske giver favoritterne konkurrence. Tag på vinsmagning, lav jeres egne flødeboller, eller tag på et madlavningskursus, hvor smagsoplevelsen er centrum for jeres date.

Nyd naturen sammen

Naturen er også oplagt som rammer for jeres date. I kan eksempelvis spænde hjelmen og ræse rundt på en mountainbikerute eller sejle i kano på åen. Slå et telt op, eller læg jer under stjernerne i hinandens arme. Sæt noget stemningsmusik på og gør aftenen til jeres.