Derfor skal dit barn lege med Magna-tiles

Kender du til Magna-tiles? Hvis ikke, så er det faktisk ikke usandsynligt, at dit barn allerede gør det. Dette legetøj ser nemlig kun ud til at blive mere og mere populært, og derfor er det også til at finde i både legetøjsbutikker, børnehaver og SFO’er landet over. Det er der også en grund til, og derfor er det måske på tide, at du som forælder også kommer med på moden og giver dit barn noget af det bedste legetøj, der findes at lege med.

Magna-tiles er leg med magnetisme og former

For det første skal vi måske lige slå fast, hvad det egentlig er for en slags legetøj, vi har at gøre med. Som det engelske navn antyder, så har vi at gøre med magnetisme (magna) og fliser (tiles). Det er selvfølgelig lavet i en børnevenlig og ikke mindst børnesikker størrelse. På den måde kan dit barn altså komme til at lege med og få en forståelse for, hvordan magnetisme virker, mens han eller hun kombinerer de små fliser og får en bedre forståelse for former.

Børnevenlig og fantasifuld leg

Hvis du synes, det lyder meget teknisk, så kan du være helt roligt. Det er meget intuitivt for børn at forstå, hvordan de skal bruge legetøjet. Derudover er det også noget legetøj, der kan bruges på mange forskellige måder, og derfor får dit barn mulighed for selv at prøve kræfter med forskellige kombinationer. Det er altså en dejlig nem og børnevenlig måde at lege på.

Sjov og læring

Hvis du vælger at give dit barn dette legetøj, så vil dit barn fra en tidlig alder kunne lege med matematiske, tekniske og fysiske principper, hvilket altså kan lære dem om nogle af de ting, der er vigtige for at forstå den verden, vi lever i. Med andre ord vil der altså være god plads til både sjov og læring.