Det er de mindste ting i hjemmet, der gør de største ting

Skilsmissetallene er højere end nogensinde før og familier rasler fra hinanden hver eneste dag, fordi der er elementer der går galt med tiden. Vil du og din familie helst ikke være end del af den kedelige statistik, så er det egentlig ikke fordi det kræver så meget altid, men der skal selvfølgelig være to til tango.

Sig tak med kram og gaver

Ingen familier er ens og det er derfor heller ikke let at guide familier til en bedre hverdag med bedre samliv ud fra et enkelt perspektiv og en enkelt artikel, men derfor er det jo også heldigt at der findes mange artikler online der ligger frit tilgengængelige så man kan vælge og vrage frit.

Her skal det handle om hvordan man husker at værdsætte hinanden uden at man behøver at have nogen særlig grund til dette.

 

Ofte handler det om at værne om de små ting i hjemmet. Tager hun de beskidte strømper og smider dem i vasketøjskurven, når hun ser dem uden at brokke sig? Sig tak fra tid til anden. det kan være i form af gaver til hende, men det kan også være et godt langt kram. På samme måde hvis han handler han ind mens hun sover lidt ekstra om søndagen. De små ting er vigtige, men ofte bliver de for små til at man husker at sige tak. 

 

Er du træt af at det ikke så meget er ordet tak der kastes igennem lokalerne derhjemme, så kan det være at I er nået helt dertil hvor en oplevelse væk hjemmefra sammen, vil kunne ruske lidt smil og takkende ord ud ad munden igen.

Smarte gaver der kan planlægges sammen

Er du netop der, hvor du virkelig godt selv kunne trænge til et get away med din elskede, så er en oplevelsesgave en virkelig god idé. Man siger jo at de bedste gaver er dem der kan skabe lige så stor glæde hos dig selv som giver, som hos den person der skal modtage gaven. At den gensidige glæde handler om at begge parter får noget ud af det samme, kan selvfølgelig have lidt at sige.

 

Oplevelsesgaver er smarte gaver, da det er noget der kan planlægges sammen og mere er en form for et gavekort. Her kan du give en oplevelse som I derefter sammen kan planlægge, hvornår skal løbe af stablen og gavekortet indikerer allerede at du har været i gang med at tænke over, hvordan du kan sige tak til din højt elskede partner i livet.