Disse ting kan du med fordel finde på Den Blå Avis!

Den Blå Avis

Den Blå Avis er et dansk alternativ til den amerikanske gigant, eBay, som har opnået utroligt stor popularitet hos danskerne, siden firmaet blev stiftet i 1981 af Jac Nelleman.

Når man surfer rundt på Den Blå Avis’ hjemmeside, vil man blive præsenteret for et ekstremt bredt udvalg af varer, som er sat til salg af private brugere. Du kan her gå på opdagelse i Den Blå Avis.

I og med at stort set alt kan sælges, kan man som køber derfor også finde en masse spændende produkter. Og som regel vil man herved også kunne spare en masse penge.

Hvad end du står og skal renovere dit hus, lave eget fitnesscenter eller søger genbrugstøj- og genstande, kan du være sikker på at kunne finde et eller andet brugbart på Den Blå Avis.

Du får her en liste over, hvilke ting du med fordel kan finde på siden.

Biler

Det er ikke nogen hemmelighed, at helt nye biler kan være meget dyre. Hvis du ikke ligefrem hungrer efter at udsulte din økonomi og at binde dig til et utal af store, forrentede lån, kan du derfor gøre klogt i at surfe lidt rundt på Den Blå Avis.

Siden er i dag ejet af eBay, og da eBay også ejer BilBasen, er der faktisk en synkronisering mellem disse sider. Du kan derfor finde et væld af gode tilbud på brugte biler, der også sagtens kan have mange kilometer på tælleren endnu.

Hvis du er interesseret i at sælge din egen bil, kan du også gøre dette.

Genbrugstøj

Hvis du ikke lige har tiden til at gennemsøge samtlige genbrugsbutikker for at finde billigt, secondhand tøj i netop din størrelse, kan du spare en masse tid ved at lede på Den Blå Avis.

Ud over selvfølgelig at skåne miljøet ved at genbruge tekstiler fra tøjindustrien, vil du også slippe for at udsætte din egen krop for giftige kemikalier.

Fordi tøjet netop er genbrug, er det med stor sandsynlighed vasket samtlige gange, hvilket medfører at giftstofferne gradvist er blevet vasket ud af tøjet.

Musikudstyr og instrumenter

Når du skal købe nye instrumenter eller nyt musikudstyr, kan det være meget fordelagtigt at undersøge tilbuddene på Den Blå Avis, før du tager i den nærmeste musikforretning.

Ofte vil du få nogle eksklusive tilbud på produkter, der i mange tilfælde slet ikke kan findes i butikkerne og som for længst er stoppet med at blive produceret.