Er din e-handelsløsning optimeret til at sikre et godt salg?

E-handel er langsomt ved at overtage den rolle, som de fysiske butikker har haft monopol på i århundrede. Hvert år stiger antallet af handler på internettet, og enhver seriøs virksomhed må derfor indstille sig på, at også fremtiden kommer til at indeholde endnu mere handel online.

E-handel er derfor gået fra et være en god mulighed for at vinde nogle ekstra kunder og nogle nye markedsandele til at være et absolut must for alle virksomheder, der gerne vil klare sig og skabe vækst.

Uden en gennemtænkt e-handelsstrategi får din virksomhed svært ved at klare sig i den tiltagende konkurrence, og du må derfor indstille dig på, at du ikke længere kan nøjes med kun at have en fysisk butik.

Men ét er at have en e-handelsstrategi – noget andet er at have en succesfuld en af slagsen. Når mere og mere handel flytter fra fysiske butikker til internettet, bliver din hjemmeside og din webshop din eneste mulighed for at byde dine kunder velkomne og give dem et godt indtryk.

Derfor er en professionel e-handelsløsning afgørende for at holde på dine gamle kunder og tiltrække nye, så du kan sikre en sund virksomhed i fremtiden.

Webshop med mange muligheder

Helt central for e-handel er selvfølgelig din webshop. Webshoppen har overtaget den rolle, som fysiske butikker tidligere har haft, og det er derfor vigtigt, at du har en toptunet webshop, som både du og dine kunder kan finde rundt i.

Netop derfor er det en god investering at vælge en e-handelsløsning med en professionel webshop, som gør det nemmere for dig som virksomhed sælge dine varer på nettet.

Du kan eksempelvis vælge en e-handelsløsning med webshopplatformen Shopware, som gør din webshop både professionel og brugervenlig.

Brugervenlighed er altafgørende for en succesfuld webshop, da dine kunder naturligvis skal være i stand til at finde rundt på din side og købe dine produkter.

Men brugervenlighed er også afgørende for dig, der hver dag skal redigere i din webshop og lægge nye billeder, produkter og tekster op.

Derfor kan en webshopplatform fra Shopware være en god investering, da den gør den daglige aktivitet på din webshop nem for dig, der er ansvarlig for at oprette nyt indhold.

Med en webshopplatform fra Shopware er det nemt og hurtigt at oprette flotte kategori- og cms-sider ved hjælp af et stort udvalg af skabeloner.

Med en skabelon skal du kun bekymre dig om at sætte produkterne ind og tilføje billeder og tekst, hvilket nemt kan klares ved hjælp af den smarte drag & drop editor, som gør det nemt for alle at oprette både nye sider og nyt indhold.

Andre fordele ved en professionel e-handelsløsning

Med en e-handelsløsning er du godt dækket ind, og du får derfor mange muligheder med din webshop. Du kan eksempelvis se frem til at få:

  • Muligheden for at integrere din webshop med Amazon, Ebay og andre platforme

  • Business Intelligence funktion i din webshop

  • Mulighed for at målrette indholdet i webshoppen til forskellige grupper

  • Og meget mere