Essential til din familiehund

essential foder

Essential hundefoder er et Dansk produceret foder, der giver dig noget helt andet end et traditionelt tørkostfoder til hunden.
Foderet er særligt udviklet med en opskrift der bedre holder et stabilt blodsukker og bidrager med vitaminer, mineraler og sporstoffer fra naturlige ingredienser.

Dansk hundefoder = Du bliver hvad du spiser

Som vi lærte i sin tid i skolen, bliver man hvad man spiser og den filosofi benyttes netop hos Essential, hvor råvarekvaliteten er så høj og de dyr der anvendes kød fra, har haft et godt liv.
Der anvendes primært ingredienser fra Europa, hvor mest kommer fra England og Skotland.
De frodige områder i UK er perfekte til opdræt af græssende ænder og kyllinger, og havet byder på den fede omega3 og 6 fedtsyreholdige laks.

Alle opskrifterne er kornfri og der benyttes sød kartoffel og almindelig kartoffel frem for kornet.
Det giver en bedre glucokemisk sammensætning, når de kombineres med høj kødprocent.

Naturlige ingredienser frem for tilsætninger

Det er meget normalt at der tilsættes vitaminer og mineraler efter endt udkogningsprocess ved hundefoder.
Her har Essential valgt, at benytte frugt, bær, urter og frø som helt naturligt har de vigtige sporstoffer, mineraler, olier og vitaminer. De er lettere at optage for hunden.
Der er ingen kunstige farvestoffer, smagsforstærkere og andet skidt i produkterne.

Mange års erfaring bag deres hundemad

Christian Degner-Elsner står bag hundefoder mærket Essential Foods. Han har mere end 25 års erfaring med udvikling og arbejde med hundefoder. Alt den viden og ønsket om at lave det bedst mulige hundefoder får du i dag i hver pose Essential.

En filosofi der bl.a. er gennemgående i foderet, er et princip, der hedder BOF, (behaviourl optimizing foods) hvilket dækker over et princip, hvor det altid er hundens naturlige kostvaner og spisevaner, der fokuseres på.
De naturlige ingredienser i foderet er med til at stabiliserer blodsukkert hos hunden, så den har et stabilt blodsukker over hele dagen og ikke forandret efter fodring.
Herudover er et højt kødindhold og lidt sukker fra hurtige kulhydrater også med til at holde blodsukkeret stabilt.