Få det maksimale ud af dit depotrum

depotrum

For at få mest muligt ud af dit depotrum er det vigtigt at kende til nogle af vores tips. Vi kommer med inspiration til, hvordan du kan udnytte dit depotrum til det maksimale og samtidig skabe et mere organiseret rum.

Læs med her og lad dig inspirere.

Hvor meget plads har du?

Først og fremmest er det godt at vide, hvor meget plads du har med at gøre. På denne måde kan du få et realistisk overblik, som gør det lettere at gennemskue, hvordan arealet udnyttes bedst.

Hvis du har mulighed for at vælge størrelse på dit depotrum, anbefales det, at du tager højde for tommelfingerreglen vedrørende den ideelle størrelse på rummet.

Tommelfingerreglen lyder på, at dit depotrum skal fylde 1/3  af dit hjems samlede areal. 

Det vil sige, at hvis dit hjem er 90 kvadratmeter, så skal dit depotrum være omkring 30 kubikmeter. Således er dette princip med til at sikre, at du ikke har pladsmangel i depotrummet.

TIP: Flyt dit pulterkammer til Boxit

Tænk tredimensionelt

Når du skal fylde dit depotrum eller reorganisere det, er det en god idé at tænke tredimensionelt. Det er især fordelagtigt at stable i højden og ikke bredden, da du på denne måde kan få plads til flere ting.

For at kunne fokusere på at stable i højden er det nødvendigt at stille de tunge ting nederst, så du får skabt en solid bund.

Få flere gode tips her:

  • Skrøbelige ting skal stables højt op
  • Stil reoler samlet ind mod hinanden
  • Stil kommoder og reoler på højkant
  • Stil sofaer på højkant
  • Stabl stole oven på hinanden