Få mere luksus ind i din hverdag

Vi kender det alle sammen. I en moderne familie i dagens Danmark er der konstant stress på. Vi skal tidligt op, få gjort børnene klar, få os selv gjort klar, ud af døren, aflevere, på arbejde, hente børnene igen og så skal vi ellers lave aftensmad, putte og hvad der ellers mangler at blive gjort, inden at det hele starter forfra dagen efter. Det er sjældent, at man har meget tid til sig selv. Vi synes derfor, at den tid man så har, skal bruges mere fornuftigt. Det skal være med en høj grad af velvære og luksus, for at vi kan lade mest muligt op, før at hamsterhjulet igen kalder. Vi har derfor lavet en guide til, hvilke ting du kan gøre i dit hjem, for at du kan få mere luksus ind i hverdagen. Lyder det interessant? Så læs med her.

Et bad er ikke bare et bad

Et af de steder i vores hverdag, hvor vi lige får lov til at være os selv, er når vi skal i bad. Der er ikke nogen der kan forstyrre os, og når man står der under den varme bruser, så er der kun én selv at fokusere på. Det er en åndelig pause, og vi elsker det. Men et bad er ikke bare et bad. Der er en verden til forskel på, og du står under den kolde bruser, den varme, hvilket brusehovede du bruger eller om det er i et badekar. En stor anbefaling er, at du sætter dig godt ind i, hvad du selv bedst kan lide. Skal det være et stort hovede som er fastmonteret, eller måske et lille så kan flyttes rundt? Skal det være mange bløde stråler eller en enkelt hård? Uanset hvad, så vil vi anbefale dig at tage et kig på de forskellige brusesæt fra Grohe. Grohe har mange års erfaring indenfor dette område, og du vil uden tvivl kunne finde netop det brusesæt som passer dig og jeres behov. Køber du det gennem elvvs.dk er du ydermere garanteret en høj service, som gør handlen endnu nemmere.

Brug kroppen

Før du skal hjem under din nye bruser, vil det være oplagt at komme ud og røre sig. Gerne i den frie natur. Det kan naturligvis være sin sag at presse en løbetur ind i det travle program, men kan det lykkes for dig, så vil du opleve at det kan gøre underværker. Det er måske ikke det mest tiltalende lige inden at man skal afsted, og man kan måske føle, at man kunne bruge tiden bedre, men du skal ikke undervurdere det at bruge kroppen aktivt. For lige så lidt som man synes at man har overskuddet, lig så meget kan den friske luft være med til at give dig det tidobbelte overskud når du kommer i mål. Når turen er færdig er du fuld af energi på ny, og du fyldes samtidig med glæden og stoltheden over, at du gjorde det, selvom at det synes umuligt for kun få timer siden. Er løb ikke lige noget for dig, så kan det opleve det samme gennem cykling eller bare at gå en tur – mulighederne er mange.

Anret alle dine måltider

En ostemad er ikke bare en ostemad, og din yoghurt med müsli er heller ikke bare yoghurt med müsli. Hverdagen kan hurtigt blive trist og grå, hvis ikke man gør noget ud af detaljen. Detaljerne er netop det, som gør at hverdagen kan blive lidt mere spændende. Om det så er, at du har nørdet omkring din bruser, sat en ny rekord på din løbetur eller anrettet din ostemad på en indbydende måde. Det at anrette sin mad gør, at måltidet i højere grad ikke kun er noget der skal overstås. Det bliver i højere grad et event i sig selv. Du vil glæde dig på en helt ny måde, og måske også opleve, at maden smager langt mere interessant og spændende end tidligere. Det er hverdagsluksus for os. Og det håber vi at du også vil tage dig med i din hverdag. Vi tror nemlig på, at husker man luksussen, så bliver man et gladere og mere positivt menneske, hvilket vil smitte af på resten af familien.