Få styr på legetøjet med foldekasser

Det kan være en udfordring, at holde styr på alt det legetøj, som børnene har. Det kan hurtigt komme til at rode på børneværelset, og det kan være svært at finde en måde, hvor legetøjet bliver opbevaret uden det bliver gemt væk. For mange børn er det vigtigt, hvis de nemt kan se deres legetøj, så kan de nemmere lege frit. Med foldekasser på børneværelset, skaber du rum for den frie leg, som er sund for dit barns udvikling. 

Børn udvikler sig meget gennem leg, og ved at legetøjet er synligt og let tilgængeligt for barnet, er der ikke noget der begrænser dit barns udvikling. Foldekasserne giver barnet et nemt overblik over det forskellige legetøj, samtidig med at foldekasserne er nemme for dit barn at flytte rundt på. De fine plastik foldekasser fås i mange forskellige farver, og kan ud over at skabe rum for fri leg, også sætte et personligt præg på børneværelset, ved at dit barn selv kan vælge sin yndlingsfarve til kasserne.

Derfor skal du bruge foldekasser på børneværelset

Der er mange fordele ved, at bruge foldekasser til opbevaring på børneværelset. De populære foldekasser er nemlig ikke bare flotte, de er også rigtig praktiske. Der er et utal af muligheder, med de farverige foldekasser, så der er ikke grænser for, hvad du kan bruge dem til. Når du skal købe dine foldekasser til børneværelset, kan du med fordel lade dit barn vælge farverne. Alle farverne kan kombineres, og på den måde får i sat et personligt præg på børneværelset, samtidig med at i sætter lidt farve på hverdagen, som til tider godt kan føles lidt kedelig og grå. Børn elsker farver, og måske oprydningen bliver lidt sjovere, hvis dit barn selv har fået lov til at vælge hvilke foldekasser, han eller hun kunne tænke sig til legetøjet. I kan tænke kreativt med foldekasserne, der er nemlig mange muligheder:

 

  • Foldekasserne kan stables – De praktiske plastik foldekasser kan nemt stables, på den måde sparer du plads med foldekasserne. Foldekasserne kan indgå som en del af indretningen, og kan fungere som en slags reol til legetøj. Du kan også skabe en lille skoreol af foldekasser, ved at undlade at folde den ene ende op, på den måde har i en unik og enkel løsning til barnets sko. Når foldekasserne er fyldt med legetøj, kan lidt af rodet i kasserne gemmes væk, ved at stable flere kasser ovenpå.

 

  • Foldekasserne kan nemt gemmes væk – De smarte foldekasser er praktiske når de er i brug, men hvad så når de ikke er? Foldekasserne kan nemt foldes sammen, så de ikke fylder ret meget. Så kan de nemt gemmes væk i skabet, eller i kan bruge de sammenfoldede kasser som låg til de foldekasser, som stadig er i brug. 

 

  • Foldekasserne giver et flot og enkelt udtryk – De populære foldekasser har et enkelt og tidsløst design, de kan derfor sagtens indgå som en del af indretningen i hele hjemmet. Foldekasserne kan med deres flotte farver både bruges til opbevaring, og til pynt. 

 

  • Foldekasserne kan også bruges i skabet – Det kan være svært at holde styr på barnets tøj og tilbehør inde i tøjskabet, og derfor kan du med fordel også bruge foldekasserne der. Når du opbevarer barnets tøj og tilbehør i foldekasser, får du et nemt overblik over, hvad barnet har.

 

  • Foldekasserne kan bruges til leg – Foldekasserne er ikke udelukkende praktiske og flotte, de kan også være sjove for børnene. Børnene kan bruge foldekasserne som dukkeseng eller andre sjove ting, som barnets fantasi rækker til. 

Foldekasser i 3 størrelser

De populære foldekasser kommer i hele 3 størrelser, så der er en foldekasse der passer til ethvert behov. De små foldekasser passer perfekt til hylderne, eller til småting på børneværelset. Disse foldekasser er også gode til, når puslepladsen skal organiseres. Der findes også foldekasser i en mellemstørrelse, som er rigtig gode til at opbevare legetøj i, eller til at bruge inde i tøjskabet. Foldekasserne i mellemstørrelse kan indeholde meget, uden at de bliver for store, og det er derfor den størrelse foldekasser, som de fleste foretrækker. Den sidste størrelse er de store foldekasser, som er perfekte til at sætte under sengen, foldekasserne er brede men ikke høje, så de passer rigtig godt under en seng. I de store foldekasser kan  opbevare rigtig meget legetøj, eller hvad i har brug for at opbevare.