Find de bedste kvalitetsprodukter til dit barn

Hvis du er på udkig efter lækre produkter til dit barn, kan du online finde produkter fra Mushie. Mushie er et amerikansk mærke, men med deres designs udtrykker de den skandinaviske stil med de afdæmpede farver og flotte minimalistiske mønstre. Alle produkterne er lavet af gode materialer, og kan holde i lang tid, og gå i arv, grundet kvaliteten og de neutrale farver. Materialerne er derudover bæredygtige, og produkterne står til gode priser, hvor de fleste kan være med. Mushie produkterne er designet ud fra at være gode for dit barn og for miljøet, og kombinerer de funktionelle produkter med smukt design.

Produkter til spisetid

Mushie tilbyder et bredt udvalg af produkter, som bruges til spisetid med børnene. Der findes blandt andet bordskåner, hagesmække, skåle, bestik, tallerkner opdelt i rum, kopper og dækkeservietter, som alle fås i de karakteristiske farver fra mushie med den matte finish. Alle produkterne er enten lavet i BPA-fri polypropylene plast eller i blød silikone, som er ideelt til børnefamilien, da børnene trygt og nemt kan føle sig frem mens de spiser. Denne fødevaregodkendte silikone gør, at produkterne ikke skrider på bordet, og produkterne er dermed også gode at bruge til babyer. Materialerne, som Mushie bruger, er meget slidstærke og kan tåle at blive brugt dagligt, og kan klare mange ture i opvaskemaskinen og i mikrobølgeovnen.

Stabletårne og tekstiler

Mushie producerer også produkter, der kan bruges til børnenes leg. For eksempel har de et flot stabletårn med ringe, og også et med klodser, som nemt kan medbringes på ferien. Desuden har Mushie lavet bløde stofbleer i lækkert design med 100% økologisk bomuld. Disse stofbleer kan tages med i pusletasken og i bilen, og kan bruges ved amningen. De kommer i flotte nordiske farver, med fine mønstre, som klæder de fleste puslepuder. Dertil har de også økologiske babysvøb i alle disse fine farver.