Gaveideer til 1-årige

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være udfordrende at finde den helt perfekte gave til et 1-årigt barn, for den skal gerne være brugbar, udviklende og personlig på samme tid. Står du og mangler gaveideer til 1-årig, er du kommet til det helt rette sted, for her finder du seks gode bud på gaver, der helt sikkert vil bringe glæde. 

Duploklodser

En 1-årig er selvfølgelig ikke i stand til at bygge med klodserne endnu, men alligevel synes de ofte, at klodserne er spændende. Samtidigt er duploklodser en gave, der kan bruges i mange år, og som kan gemmes til næste barn. Der er mange muligheder, og hvadenten du ender med at købe et tog af klodser eller en bondegård, er du garanteret mange timers leg og sjov.

Børneservice

Denne gave er primært rettet mod forældrene, som med stor sandsynlighed sætter pris på en ekstra tallerken, skål og kop til barnet. Indenfor børneservice er der et stort udvalg med forskellige motiver og farver, så det er en gave, som er nem at give et personligt touch. Er du ikke sikker på, hvad forældrene mangler, så er børneservice en gave, der altid er brugbar.

Legetelt

Et legetelt kan bruges af både store og små børn til mange timers sjov leg. Mens de mindre børn primært vil bruge teltet til at gemme sig selv eller legetøj i, kan det af de større børn bruges til rollelege, hvor teltet kan være alt fra et hus til en restaurant for bamser. Et legetelt er derfor en gave, som både er sjov og langtidsholdbar. 

Bøger

Det 1-årigt barn vil måske ikke sætte så stor pris på bøger, som forældrene vil. Mange forældre prioriterer at læse bøger med deres børn, for det bidrager blandt andet til børnenes sprogudvikling. Der findes bøger rettet mod børn om alverdens emner, så du kan helt sikkert finde en bog, som forældrene ikke allerede har.

Legemad

Mange små børn synes, at legemad er sjovt at lege med, selvom de ikke helt forstår, hvad det er. Når barnet bliver ældre, kan legemadet indgå i forskellige rollelege. Vil du have en gave, der holder i flere år, så er legemad et godt bud, som findes i mange forskellige variationer.

bObles tumlemøbler

bObles tumlemøbler bidrager til barnets motoriske udvikling og kan bruges af børn i mange aldersgrupper. Mange forældre sætter stor pris på at få bObles i gave til deres barn, da de ofte er en lidt dyrere gave.