Gør god ergonomi til en selvfølge med de rette redskaber

God ergonomi er forudsætningen for at have ansatte, der kan tåle at arbejde hele dagen foran en computer. Foroverbøjet positur er skidt for nakken, og det at sidde for længe på en stol er skidt for blodomløbet i benene. For at runde det hele af går forbrændingen af kalorier meget langsomt ved stillesiddende arbejde, hvilket så åbner døren for flere slags livsstilssygdomme.

Flere spillere er trådt ind på markedet for ergonomisk udstyr til kontoransatte, hvor et af de mere dedikerede mærker er Mouse Trapper. Deres produkter er nemlig helliget det formål at forebygge skader i muskler og nerver, der kan klassificeres som RSI’er (repetitive strain injury).

Hvordan hjælper mus fra Mouse Trapper?

Mouse Trapper byder bl.a. ind med ergonomiske mus, der har et aflangt design, kommer enten med eller uden indbygget tastatur og har håndledsstøtte. Fordelen ved mus fra Mouse Trapper er, at dine hænder forbliver centreret og ikke flyttes længere ud end skulderbredden.

Arbejd i stående position – det er sundt

Medarbejdere kan gøre sig selv en tjeneste ved at arbejde i stående position, hvilket allerede er praksis på flere arbejdspladser. Fordelen ved at gøre det sådan er bl.a., at forbrændingen af kalorier næsten fordobles. For at gøre det komfortabelt at stå op i længere tid har Mouse Trapper ergonomiske Active-måtter, der giver en blød overflade med en beskeden modstand.

Få den rette positur ved skrivebordet

Har du et tastatur, kan du koble det på en armstøtte, hvilket også bidrager til at forebygge skader forårsaget af vedvarende brug af de samme sener i bevægeapparatet. For ikke at sidde foroverbøjet kan medarbejdere sætte deres bærbare computere på notebook-/tabletstander med en løftet og skråtstillet skærm til følge. Selv så simpel en løsning kan forebygge en skade.

Med udstyr i stil med det nævnte fra Mouse Trapper kan du værne de ansatte mod belastning.