Har corona taget hårdt på jeres forhold? Så læs med her

Under coronatiden var der mange par, der pludselig skulle blive vant til at bruge hver eneste dag sammen. Det kan være, det ikke er noget, man har været vant til at gøre før, og derfor kan det være hårdt for forholdet pludselig at skulle gå igennem.

Har I også oplevet udfordringer med forholdet under coronakrisen? Så kan det være, I skal prøve at give parterapi en chance.

Der er ingen mennesker, der bør være sammen hele tiden

Det kan godt være, at man har valgt sin partner, fordi man er glad for ham eller hende. Men der er ingen, der siger, at vi kan være glade for hinanden konstant og 24 timer i døgnet. Der er en grund til, at det også er vigtigt at have andre end sin kæreste i livet.

Vi har brug for at blive udfordret af forskellige mennesker og udvide vores horisont, men det kan godt være svært, hvis man kun ser ét menneske. Det kan også hurtigt betyde, at man nemmere bliver træt af dette menneske i situationer, hvor man ellers ikke ville være blevet det.

Giv plads til hinanden

Det kan være svært at bevare den samme tålmodighed over for hinanden, når man konstant bliver ved med at gå i det samme hjem, og når der desuden er så mange andre ting, man skal være tålmodig med. Det er vigtigt, at man sørger for at give plads til hinanden.

Men hvis man skal have muligheden for at give plads til et andet menneske, så skal man også have overskuddet til det, og det er der måske ikke så mange, der har haft under coronakrisen. Ikke alene med at man ikke har overskud til at give den anden plads, man føler sig også selv presset, fordi man ikke får den plads, man har behov for.

Find glæden i parforholdet igen med parterapi

Når man er i et parforhold, der er vigtigt for en, så er det vigtigt, at man ikke bare giver op, når det bliver svært. Det kan dog godt være svært helt alene selv at finde gnisten igen.

Der er mange, der får glæde af at bruge parterapi, når de har knas i forholdet. Hvis det er noget, I overvejer at prøve, så bliv klogere på parterapi her.

Der er bestemt ikke nogen grund til at afskrive parterapi, før man har prøvet det – så hvorfor ikke give det en chance?