Har du lige fået hest?

Hvis du netop har fået hest, er der en masse udstyr, som du skal have ved hånden. Det er nemlig vigtigt, at du kan sørge ordentligt for din hest, så den har det godt. Naturligvis er det vigtigt med flere praktiske ting som for eksempel en trillebør, en høtyv, en skovl og så videre. Men det er ikke det eneste, du har brug for. Du skal ydermere bruge andre ting til din hest.

Det skal du købe til din hest

  • Hestefoder – Hestefoder er naturligvis meget vigtigt. Du skal have foder på lager, inden du overhovedet får din hest hjem, så du kan tage bedst muligt imod den. Sørg for at købe godt ind af både foder og strøelse.
  • Diverse udstyr til folden og boksen – Når du ikke rider på din hest, så kan det være rart for den med et dækken. Du kan købe flere forskellige dækkener, så du kan vælge det bedste alt efter vind og vejr. Desuden bør du have flere grimer og et træktov, så du nemt kan trække din hest til og fra folden.
  • Plejeudstyr – Du skal naturligvis sørge for at passe og pleje din hest. For at kunne gøre det skal du anvende strigler og børster samt en hovrenser. Som regel kan du bare anskaffe en striglekasse, hvor du finder det mest nødvendige.
  • Rideudstyr – Hvis du gerne vil ride på hesten, skal du bruge rideudstyr. Der er tale om alt lige fra en sadel til ridetøj, ridestøvler, ridehjelm og så videre. Herved kan du komme ud og nyde naturen med din hest.