Har I fået nye boligdrømme?

Har I fået nye boligdrømme, og er I vokset ud af jeres nuværende bolig eller lejlighed, så er der måske sat gang i overvejelserne om, hvor I kan lade jeres børn vokse op.

Her får I en guide til overvejelserne, når I står overfor et boligkøb.

Velkommen hjem

Når du kører bilen ind ad indkørslen, er der intet som at blive budt velkommen hjem til et hus, som passer til jeres families æstetiske smag.

Måske drømmer du om at komme hjem til et rødstenshus med et flot og klassisk tegltag, eller en oppudset murermestervilla med en flot, grøn forhave?

Når I overtager et hus, kan I selvfølgelig også kaste jer ud i små og store renoveringsprojekter, så huset kan få lige det look, som I går og drømmer om. Derfor kan det være en god idé at se muligheder, når I er på boligjagt.

Hvad er drømmehuset for jer?

Når man leder efter sit nye hjem, kan det være en god idé at sætte sig ned og overveje, hvad I drømmer om for jeres nye hus.

Har I hænderne ordentligt skruet på, kan det være, I vil kaste jer ud i at renovere huset. Det kan også være, I gerne vil gå efter et indflytningsklart hus, som allerede matcher jeres ønsker – eller måske bygge nyt? Mulighederne er mange.

Tænk på, hvad jeres ønsker og behov er. Vil I gerne vil have en stor have, hvor børnene kan boltre sig, og du kan nusse i blomsterbedene? Et værksted eller en garage, hvor bilen kan stå i tørvejr?

Hvor mange kvadratmeter der er behov for, så der er plads til både børneværelser, soveværelse, kontor, køkken-alrum og et eller to badeværelser, er værd at tænke med.

Et godt råd er at være realistisk omkring sine drømme, så I ikke pludselig står uden tag over hovedet.

God boligjagt!