Her har vi alt til hjemmekontoret

Hos printerpatroner.dk har vi meget mere end bare printerpatroner, som vores navn siger. Vi går selvfølgelig meget op i vores printerpatroner, så vi har blækpatroner til alverdens forskellige mærker og modeller. Vi har både originale printerpatroner, som er lavet specielt til den bestemte model inden for det bestemte mærke. Men vi har også uoriginale printerpatroner, som stadig er kompatibelt med den bestemte model i det bestemte mærke – bare billigere.

Udover almindelige blækpatroner til forskellige mærker, har vi også lasertoner, hvis du har en laserprinter. Disse fås også til en masse forskellige mærker og modeller, så du nemt kan finde, hvilken toner der passer til lige præcis din laserprinter. Ligesom med blækpatronerne, fås lasertoner også i originale tonere og uoriginale, men kompatible tonere. Igen er det op til dig og dine behov, om du vil have originalt eller uoriginalt toner.

Vi har selvfølgelig også diverse papirer – både til din printer og blokke til at skrive på. Vi har helt almindeligt kopipapir til både laser- og blækprinter, samt forskelligt fotopapir, hvis du skal printe nogle pæne billeder ud. Vi har desuden vores eget fotopapir, som er lidt billigere end det andet vi sælger. Vi har selvfølgelig også forskellige blokke og post-its, så du har noget at skrive noter eller andre ting på.

Vi har for eksempel masser af mapper, ringbind, plastiklommer med mere, så du har rig mulighed for at kunne have orden i dine papirer på hjemmekontoret. Derudover har vi selvfølgelig også masser af forskellige kontorartikler, som kuglepenne, blyanter, overstregningstuscher, hulmaskiner, lommeregnere, papirclips, hæftemaskiner, hæfteklammer og meget, meget mere. Mangler du noget til dit hjemmekontor, er der derfor rig mulighed for, at du kan købe det hos printerpatroner.dk.

Vi har også lamineringsmaskiner og lamineringslommer, hvis dette er noget, du har brug for. Vores lamineringsmaskiner er varmlaminering, da dette giver den mest holdbare løsning til hvad end, du har brug for at laminere. Du kan også købe skæremaskiner, som er uundværlige, hvis du skal skære/klippe mange papirer. Du får et meget mere præcist og lige resultat ved at bruge en skæremaskine end en saks. Vi har to slags skæremaskiner – rulleskæremaskiner og arkskæremaskiner. Ved en rulleskæremaskine ruller man simpelthen bare en kniv på en styrestang igennem papiret – på nogle af vores modeller kan du endda skifte kniven ud med zig-zag kantskæring og bølgeskær. Ved en arkskæremaskine lægger man papiret på en underkniv og presser derefter en overkniv ned over papiret. Hvilken lamineringsmaskine og/eller skæremaskine du vælger, er helt op til dig og dine behov.