Hvilke gulvtyper skal du bruge?

Der findes et utal af valgmuligheder når du skal vælge nyt gulv, hvilket ikke altid gør beslutningen nemmere.

Hos FlotteGulve.dk har de et stort udvalg af gulve, og har 3 butikker i hhv. Ikast, Aarhus og Søborg.

Det er også muligt at bestille prøver på deres hjemmeside, hvis man gerne vil kigge på det hjemme.

Valget af gulv afhænger også af, hvor i boligen det skal lægges, samt hvad det skal kunne holde til.

Typer af gulve

Der er som sagt rigtig mange typer af gulve, og derfor kan det være en god ide at sætte sig lidt ind i de forskellige typer, inden man tager ud og køber sit nye gulv.

Hos FlotteGulve.dk kan man få alle slags gulve, hvad enten det er til privat eller erhverv.

Tæpper:

Tæpper kan noget ikke ret mange gulvbelægninger kan, nemlig skabe en speciel stemning af varme og hygge, hvilket rigtig mange af os godt kan lide.

Tæpper er lune at gå og sidde på og derfor er det primært værelser og stuer, man anvender tæpper i.

Laminatgulve:

Laminatgulve er helt unikke, da de findes i et utal af modeller og designs, så her er der virkelig noget at vælge imellem.

Grunden til at laminatgulve er så populære som de er, skyldes tildels, at de er utrolig praktiske, da de udover den daglige rengøring, ikke skal vedligeholdes. Laminatgulve findes også med meget høj slidstyrke, hvilket gør den meget anvendelig i de fleste rum, ligesom nogle af dem også kan bruges til erhvervsmæssige formål.

Klinker:

Klinker er nok noget at den mest praktiske form for gulvbelægning, da de ikke kræver vedligeholdelse og blot kræver en gulvvask i ny og næ. Klinker kan anvendes i alle rum i boligen, hvilket flere og flere ønsker at gøre, for at have ens gulvbelægning i hele huset.

Trægulve:

Et smukt trægulv, kan virkelig også noget, som ingen anden gulvbelægning kan. Et trægulv kan skabe en helt speciel stemning og mange kan godt lide den naturlig stemning et flot trægulv giver.

 

Der findes selvfølgelig mange flere typer af gulvbelægning, og hos FlotteGulve.dk kan man se stortset alle slags gulve, hvor det sidste nye altid er udstillet, så man kan blive opdateret på trends inden for gulvbelægning.