Ideer til forkælelser til alle i familien

Forkælelse kan komme på mange niveauer og er noget, alle i familien fortjener. Det gælder både store og små. Samt både dem på to og fire ben. Men alligevel er det ikke noget, vi altid er så gode til at huske på at sørge for. I farten i hverdagen har vi det nemlig lidt med at glemme hinanden og os selv. Derfor er det vigtigt indimellem lige at sætte farten ned og forkæle dig selv og dem, du holder af, med et eller andet.

Derfor er der i denne tekst givet eksempler på, hvad du kan gøre for at forkæle henholdsvis de voksne, de små og til de firbenede kæledyr. Så forhåbentlig er der en ide, som du kan bruge til noget.

Til kæledyrene

Den første ide er til de kære firbenede kæledyr. Her er ideen, at du lader dem forkæle med Canagan foder.

Canagan foder er noget helt unikt foder, som laves i forskellige udgaver til både hunde og katte. Det er vigtigt at give dine kæledyr ordentligt foder, på samme måde som det er vigtigt at sørge for, at du selv og din familie spiser ordentlig. Dyr bliver nemlig lige så påvirket af, hvad de spiser, som vi mennesker gør.

Tages der udgangspunkt i det foder, som Canagan har udviklet til hunde, har de faktisk kigget på, hvad ulven ville spise. Derfor er foderet også uden korn og dårligt ekstra fyld. Det består i stedet af kød, grøntsager og urter. Ting som er tilsat i samme forhold, som hvis det var ulven selv, der havde fundet det i naturen.

Til de voksne

Ideen, som skal ses som forkælelse til de voksne, er en ny og lækker seng. Det kunne for eksempel være en Dunlopillo seng. En seng af høj kvalitet er nemlig en helt anden oplevelse at ligge i end de senge, du måske kender fra de store supermarkeder.

Når det kommer til senge, er det rigtig vigtigt at vælge en seng af høj kvalitet, fordi det har stor betydning for kvaliteten af din søvn. Ligger du i en god kvalitetsseng, som dem Dunlopillo producerer, vil du komme til at sove som en drøm. En god seng yder nemlig præcis den støtte, som kroppen har brug for, og den har præcis den hårdhed, som gør, at du kommer til at ligge bedst muligt.

Til de små

Den sidste ide handler om, hvordan du kan forkæle de små, som er børnene. Ideen er, at du kan forkæle dem med en ny cykel.

Med en cykel opfordrer du dem til at rykke legen udenfor i stedet for at sidde indenfor og spille på en skærm. Det er et element, som lægger op til motion, måske endda helt uden at børnene bemærker det.

Når du skal købe en ny cykel til børnene, er det vigtigt at vælge en cykel, som de synes er flot. For synes de, at den er det, er der langt større sandsynlighed for, at de har lyst til at bruge den og vise den frem.