Kan alle virksomheder bruge en revisor?

Det er lovpligtigt for alle virksomheder med en omsætning på over 2 millioner kroner om året, at have en revisor. For virksomheder med en omsætning på under 2 millioner kroner, er det ikke lovpligtigt, men det anbefales alligevel at bruge en revisor.

Hvad kan en revisor hjælpe med?

En revisor kan hjælpe med at gennemgå økonomien og sikre, at man betaler de rigtige skatter. Revisorhjælp til bogføring er en udbredt service, der tilbydes af de fleste revisorer. Han eller hun vil også kunne rådgive om, hvordan man bedst muligt kan spare op og investere sine penge. Endelig kan en revisor også hjælpe med at udarbejde regnskaber for virksomheden.

Er det altid nødvendigt at bruge en revisor?

Når man driver en virksomhed, er det altid en god ide at bruge en revisor. Det er den person, der sikrer, at virksomheden følger de regler og love, der gælder for erhvervslivet. Revisoren kan også hjælpe med at finde ud af, om man betaler de rigtige skatter og afgifter, og om man overholder alle krav fra Skat. Derfor er det altid en god ide, at bruge en revisor. Hvis virksomhedens omsætning er på under 2 millioner kroner, er man ikke forpligtet til at have en revisor tilknyttet, men medmindre man selv er revisor, er det oftest bedst at overlade bogholderiet til en revisor.

Er det dyrere at få en revisor til at hjælpe?

Det afhænger af, hvilken type revisor man ønsker hjælp fra. Hvis man vil have en statsautoriseret revisor til at hjælpe, så kan det godt blive en lidt dyrere affære. Men der findes også mange andre typer revisorer, som ikke koster så meget. Det kommer mest af alt an på, hvilke services, de hver især tilbyder. Hvis man allerede har en revisor til at stå for bogføringen, er der også nogle, der tilbyder at outsource lønadministration, så man kan være sikker på, at virksomhedens økonomi holder. Det er dog vigtigt at finde en revisor, som man kan stole på, da det er dem, der skal hjælpe med at holde styr på økonomien.

Selvom det mange gange ikke er nødvendigt for mindre firmaer at have en revisor, kan det for nogle være en hjælp at have en professionel til at håndtere bogholderiet.