Kompetent rådgivning ved skilsmisse

Er du og din partner blevet enige om, at I skal skilles? I så fald er der mange ting, der skal tages stilling til, og det kan være svært at navigere i de mange økonomiske beslutninger. Derfor er det fornuftigt at vælge en skilsmisseadvokat, der rådgiver og hjælper jer på vej.

Vælg en skilsmisseadvokat

For mange er det en svær og hård periode at træde ind i, efter beslutningen om skilsmisse er taget. Ikke nok med, at det kan være hårdt følelsesmæssigt, så er der en lang række praktiske og økonomiske ting, der skal tages stilling til, og det kan være svært at finde rundt i. Lige præcis derfor, tilbyder Advodan en skilsmisseadvokat til dig og din ægtefælle, så beslutningerne tages på retfærdig vis.

Formuefællesskab

Når I har besluttet jer for at blive skilt, skal I undersøge, hvorvidt i indgik et formuefællesskab, da dette ophører ved skilsmisse. Derved vil jeres fælles formue blive fordelt mellem jer, men har I i stedet oprettet en ægtepagt om særeje, ser situationen anderledes ud.

Børnenes nye tilværelse

Noget af det første, I skal tage stilling til, er, hvor I hver især skal bo. Ejer I et fælles hjem, skal I beslutte, om en af jer vil overtage boligen, og i så fald vil der være tale om overdragelse. Dernæst er det vigtigt, at I hver især ændrer jeres forsikringer, så de er tilpasset jeres nye situation. Vigtigst af alt er, hvis I er forældre, at I skal blive enige om, hvordan den nye tilværelse skal være for jeres børn, så de ikke bliver klemt eller glemt i de voksnes uenigheder.

Spørgsmålene er mange, og beslutningerne ligeså, og lige præcis derfor bør I overveje en skilsmisseadvokat, der kan hjælpe og rådgive jer på rette vej, så der på bedste vis bliver styr på jeres økonomiske situation.