Læsestof til hele familien

De fleste mødre eller fædre er mest motiverede af hvordan de kan gøre en ekstra forskel for deres familie. Det kan du blandt andet gøre ved at læse op på det rette stof, som potentielt kan hjælpe hele familien. Nedenfor får du inspiration hvor du kan sætte dig ned med en god kop kaffe, læsebrillerne på og gå i gang med at læse.

 

Investeringstips

 

Mange danskere, og folk i udlandet for den sags skyld, har kastet sig ud i at lære at investere. Det kommer i kølvandet på de gode platforme som fx Mininvestering.dk hvor det er muligt at få investeringstips. Ofte påvirker investering hele familien, da det potentielt kan føre til en bedre økonomi. Alt det afhænger naturligvis af hvor god du er til at investere, og det kan du komme i gang med at blive ved at læse investeringstips.

 

Tænk som en Munk

 

Du kan også læse bogen ”Tænk som en Munk”, der hedder ”Think Like a Monk” på engelsk. Her deler den britiske forfatter, podcaster og tidligere munk Jay Shetty sine tips og tricks til at finde ro i hverdagen. Måske kan du læse den bog og blive inspireret til hvordan du kan hjælpe din familie og andre i dine omgivelser.

 

Hvis både mor og far er glade for at læse, kan i overveje at læse den på samme tid og deler jeres tanker. I kan endda lave en lille bogklub derhjemme. Husk på at der er flere måder at læse på. Måske foretrækker du at læse en fysisk bog, det kan også være at du foretrækker en lydbog, eller måske at læse på en Kindle. Der er mange muligheder og ”Tænk som en munk” har allerede hjulpet mange familier.

 

Rig Far, Fattig Far

 

Det er efterhånden mange måner siden af Robert Kiyosaki udgav ”Rich Dad Poor Dad” for første gang. Du kan læse den enten på engelsk, dansk eller et tredje sprog. Uanset hvad er det en glimrende bog til at blive udfordret om dit pengemæssige tankemønster. Ikke alene kan du lære mere om økonomi, du kan også lære at tænke ud af boksen.

 

Gode gamle Harry Potter

 

Jo du kan læse opskrifter og andre tips og tricks på internettet, men det ved du sikkert allerede. Hvis du søger god læsning til hele familien, kan du hive fat i en klassiker som Harry Potter.

 

Harry Potter er fyldt med en strålende historiefortælling, som underholder alle læsere. Desuden er bogen fyldt op med et stort ordforråd, som gør at enhver der læser Harry Potter vil lære nye ord. Det gælder især, hvis du læser den på et andet sprog, som ikke er dit modersmål.

 

Harry Potter giver også gode lærdomme til resten af livet. Blandt andet fokuserer den på at venner holder sammen i tykt og tyndt. Desuden har forfatteren J.K. Rowling fokus på at vi skal tænke på andre, være rare og acceptable over for alle, som vi møder på vores vej. Netop med familie fokuserer Harry Potter også på at familiemedlemmer ikke altid kun er dem, som du deler blod med, og det er også ok. Det er blot få af de mange gode grunde til at læse Harry Potter.