Lav gellack negle og andre aktiviteter med familien

gellack negle

Kvalitetstid med familien er noget af det allervigtigste, man overhovedet kan bruge tid på, men det er ikke altid lige nemt at beslutte, hvad man skal lave sammen.

Børnene vil måske helst i legeland eller spille iPad, mens forældrene rigtig gerne vil på restaurant og nyde, at de ikke skal lave mad.

Dog vil det i sagens natur variere rigtig meget, hvad familien samlet set har lyst til, hvor faktorer som alder og økonomi spiller en stor rolle.

Men her kommer uanset hvad tre forslag til sjove aktiviteter for hele familien.

Forkæl jer selv

En rigtig sjov idé til en familieaktivitet er at rive en dag ud af kalenderen, som går til total selvforkælelse.

Man kan starte med en tur i svømmehallen, der måske ovenikøbet har en wellnessafdeling, og efterfølgende kan man tage hjem og give hinanden lidt massage på skift.

Herefter kan alle laves noget fælles yoga og noget grundig udstrækning, som vil løsne godt op i kroppen.

For pigernes vedkommende skal dagen afsluttes med at lægge lave flotte gellack negle, som holder godt og ser virkelig fin ud.

En tur i klatrepark

En anden rigtig god aktivitet, der helt sikkert vil være sjov for hele familien, er en tur i en klatrepark.

De findes flere steder i Danmark og er midt i en rivende udvikling, hvor deres popularitet stiger og stiger.

Der er typisk baner for alle aldre og niveauer, hvor sværhedsgraden er tilpasset tilstrækkeligt til, at alle kan få et godt grin og samtidig blive udfordret.

Skulle én i familien være lidt bange for højder, kan vedkommende altid bare tage de nemmeste baner, klargøre frokosten eller følge med fra en bænk.

Filmaften – et sikkert hit

Tredje og sidste punkt på listen er en sikker vinder, nemlig en filmaften på sofaen med alt, hvad der hører sig til.

Det sværeste punkt er egentlig at vælge en film, alle har lyst til at se, og er det svært at nå til enighed, kan det anbefales at bruge lodtrækning om tilfældige film, ingen har forslået.

Når filmen er valgt, skal der findes alle de søde og salte sager, hjertet kan begære; popcorn, måske chips, slik, eventuelt et stykke kage og en dråbe saftevand.

Så handler det ellers bare om at smide sig på sofaen og nyde den film, der nu engang er valgt. 100% garanti for en dejlig aften i familiens skød.