Pas godt på hele din familie

Som forælder har man lyst til at pakke sit barn ind i bobleplast, for inderst inde ved vi alle, at vi ikke altid kan være der til at passe på dem. Og selvom du er lige ved siden af, er det ikke altid nok til at forhindre alle uheld. Så hvordan kan du bedst passe på dine familiemedlemmer, når du begiver sig ud i trafikken?

Alle i familien kan få en god hjelm, for der findes cykelhjelme i alle størrelser lige fra baby til voksen. På den måde kan du gøre en aktiv indsats for at passe på hele jeres familie. For hjelme er beviseligt med til at nedbringe risikoen for hovedskader.

Cool hjelme til skateren

Har du en teenager i huset, kommer du sandsynligvis på et eller andet tidspunkt til at tage “Hvorfor skal jeg have cykelhjelm på?”-diskussionen, og her er det vigtigt at have et godt defensiv forberedt. For det er ikke altid nok at argumentere med kedelige faktorer som sikkerhed, når frisuren står på spil.

Et vindende argument vil med garanti være det faktum, at der træder nye regler i kraft pr. 1. januar 2022, som betyder, at der kan vanke bøder, hvis man kører uden hjelm på el-løbehjul, motoriserede skateboards og lignende. Er du forælder til en skater, kan vi anbefale en af de cool skaterhjelme.

Helt sikkert en god investering

Og, selvom teenagere tror, de er udødelige, så prøv at forklare, at det ikke altid er nok, at de selv er forsigtige i trafikken. For selv hvis de overholder alle færdselsreglerne, kan de sagtens blive overset af en medtrafikant.

Kan nogen i familien lide at køre mountainbike ad vilde skovstier, er biler naturligvis ikke den store bekymring. Men fart kombineret med mudrede stier og trærødder kan hurtigt ende galt, og derfor er MTB hjelme helt sikkert en god investering.