Psykolog Aarhus til unge

psykolog aarhus

Psykolog Aarhus giver individuel terapi til dig eller andre medlemmer i din familie, der har brug for at tale med en professionel. I denne artikel vil vi kort beskrive nogle af de muligheder der er psykologhjælp til unge under 18.

 

Psykolog til unge i Aarhus  

I Aarhus centrum kan du finde kompetente og erfarne psykologer, som har erfaring med psykolog til unge. Det kan være svært at være ung i dagens samfund. Mange taler om, at vi lever i en præstationskultur. De unge føler ofte at de skal præstere noget, før de kan leve op til de andre unge, som de måske måler sig med. Psykolog Aarhus kender til disse problemstillinger, og kan derfor hjælpe.

Teknologi i dagens samfund kan skabe problemer for unge under 18

Hvor sociale medier kan være med til at sætte et pres på de unge, kan der opstå psykiske problemer. Her kan psykologen hjælpe de unge gennem samtaler og terapi. Psykolog Aarhus kan sætte et andet perspektiv på de oplevelser og tanker, som de unge kan gå rundt med. Psykolog Aarhus kan også hjælpe med at ændre adfærd gennem terapi. Så den unge måske ikke længere ser sig selv som utilstrækkelig, ved at spejle sig i andre, men derimod kan opfatte sig som tilstrækkelig som de er.

 

Forløb til unge hos psykolog aarhus

Føler din datter eller søn at han/hun har behov for hjælp, så kontakt psykolog aarhus. Hvilken form for terapi den unge skal have, afhænger først og fremmest af deres alder. Der kan dog være afvigelser, men dette vil din psykolog aarhus finde ud af, og tage sig af for jer.

Psykolog Aarhus kan blandt andet hjælpe børn og unge med:

 

  • Angst
  • Fobier
  • Depression
  • Tristhed

 

Psykologhjælp til unge under 18

Hos Psykolog Aarhus tilbyder de specialiseret psykologhjælp til unge under 18.

Der udbydes specialiseret forløb til børn og unge under 18. Disse forløb hedder henholdsvis Cool Kids og Chilled.

Hvor Cool Kids er til børn i alderen 7 – 12 er Chilled et psykolog forløb til unge i alderen 13 – 17 år.

Forløbene hjælper på bedste vis de unge, hvoraf en del kæmper med vedvarende angst, bekymringer, tristhed eller andre problematikker. Hver gruppe på et Chilled forløb består af cirka 5-7 unge, og giver den unge en række midler og værktøjer. Disse kan de anvende i hverdagen, når de oplever angst. Der er to psykolog aarhus med på hvert forløb, som sørger for at tage hånd om og hjælpe de unge.

Psykolog Aarhus kan hjælpe med børnene med at blive fri fra deres bekymringer.

 

 

Psykolog Aarhus bedste placering

Psykolog Aarhus med speciale i terapi til børn og unge, hjælpe jer som familie med at få terapi til de problemer eller udfordringer I oplever i hverdagen. Psykolog Aarhus forstår, at du som familiemedlem også har behov for terapi, alt efter hvad det er for nogle problematikker I døjer med. Det kan være du har et barn, der ikke trives i skolen. Og du finder tilmed psykolog Aarhus på Aarhus’ bedste lokationer nede på Aarhus Ø.