Pynt op til børnefødselsdag

Har du længe overvejet at holde en børnefødselsdag for dit barn, men har du svært ved at vurdere, hvor du skal starte? I denne artikel finder du tips og tricks til, hvordan du kan pynte op til børnefødselsdag på en sjov måde. Mange gange kan pynt nemlig være altafgørende for børnenes tilfredsstillelse, når det handler om at engagere dem og give dem den bedste dag. Læs bare med nedenfor.

Sådan laver du et festligt tema

Først og fremmest bør du overveje et festligt tema for din børnefødselsdag. Børn har typisk nogle helt særlige tegneseriefigurer eller filmkarakterer, de er begejstrede for. Disse vil typisk være ideelle at bruge som tema for fødselsdagen. Det kan skabe stor glæde og begejstring hos dit barn, hvis den populære tegneseriefigur for eksempel optræder i både guirlander, på paptallerkener, krus og mange andre steder.

Det vigtigste, når du vælger et tema, er som regel at vælge noget, de fleste børn kender til, og som er oppe i tiden. Hos all4party forsøger de løbende at holde sig opdaterede på, hvad der hitter blandt børn. Derfor kan du være sikker på, at de altid har det nyeste festpynt på hylderne – uanset i hvilken kategori, du kigger. Her er temaer for både drenge og piger samt en helt masse tilbehør som blandt andet konfettirør, heliumballoner, farvekanoner, almindelige balloner, tavler, festpakker og meget mere. Her er alt, hvad hjertet begærer, og kun fantasien sætter grænser.

Sådan gør du børnefødselsdagen unik

For at holde en unik børnefødselsdag, som børnene aldrig glemmer, er det vigtigt at holde børnene aktiveret hele dagen. Det skal være spændende at deltage og en fornøjelse for både dig, dit barn og dit barns venner. Det bliver det blandt andet ved, at du pynter lokalet fint op med udgangspunkt i dit barns yndlingsfigurer eller et andet tema, men også ved, at du finder på forskellige lege, der engagerer og fornøjer. Du kan blandt andet sætte gang i:

  • skattejagt
  • ballondans
  • stopdans
  • sanglege
  • tampen brænder.

Udover sjove lege er det selvfølgelig også altid en god idé at være i god tid med planlægningen af mad. Det er selvfølgelig vigtigt, at du serverer mad, som de fleste børn kan lide. Det kan for eksempel være pizzasnegle, pølsehorn, boller eller hotdogs. For at være sikker på, at du får børnene til at spise, kan det være en god idé at gøre lidt ekstra ud af maden og for eksempel forme det som dyr eller sjove ansigter. Kun fantasien sætter grænser for en unik børnefødselsdag.