Råd til den bedste campingtur med familien

Ferien skal planlægges, og hvor skal turen gå hen? Dette spørgsmål stiller mange danskere sig selv hvert år. Nogen vælger at tage på luksushotel, mens andre foretrækker en campingferie, og de byder alle på forskellige muligheder. På en campingferie har I mulighed for at bevæge jer rundt, og børnene kan lege med andre børn. Du får her råd til jeres kommende campingtur, så det bliver en fantastisk oplevelse og tur for hele familien.

Den store frihed

Ofte kan forældre til børn huske deres egne barndomsferier, og mange af disse har fundet sted på en campingplads enten i Danmark eller et andet europæisk land. Uanset børnenes alder falder de hurtigt til på campingpladsen, da der ofte tilbydes forskellige aktiviteter, hvor børnene kan deltage samt lege. Om aftenen er der ofte shows med sang, dans og god stemning, hvor børnene kan være med til at danse.

Den store frihed har I som familie, når I pakker bilen. I er ikke afhængige af, at kufferten maks. må veje et bestemt antal kilo. Der er ofte meget legetøj, klapvogn osv., som skal pakkes, hvilket hurtigt løber op, hvis I skal flyve. Hvis I ikke selv ejer en campingvogn, er det ofte muligt at leje en forskellige steder, ellers kan I medbringe jeres egen campingvogn. Køb et isabella fortelt, da Med et Isabella fortelt skaber I mere plads til familien når i er på camping. Pak cykler og en masse spil som I kan hygge med om aftenen eller efter en lang dag ved poolen.

Råd

Når I tager på campingferie, er det en god ide at undersøge følgende inden, at I tager afsted:

  1. Hvad tilbyder området?

  2. Pladsens placering

  3. Er der strand i nærheden?

  4. Planlæg en rute, hvor I kan have campingvognen med uden besvær. Det er en god ide at undgå stejle bjergskråninger samt smalle veje.

  5. Når I ankommer til campingpladsen, kan det være rart, hvis der er mulighed for at besøge en by i nærheden, hvor I kan spise eller kigge i butikker.