Sådan kan du gøre dit hjem mere personligt

Dette indhold er sponsoreret

Når du indretter dit hjem bliver det ofte gjort med tanke på at finde en balance mellem praktikalitet og individuel smag og personlig. Dette kan være en svær balance at finde, og denne artikel vil ikke beskæftige sig med praktikalitets-delen, da dette ofte et spørgsmål om individuelt behov. I stedet vil den give nogle gode råd til hvordan man kan indrette sit familiehjem mere personligt. En af måderne I som familie kan øge personligheden i hjemmet på er ved at anskaffe nogle stjernetegn som plakater fra Minida. Plakaterne fra Minida kommer i mange forskellige størrelser og motiver, og du kan helt sikkert finde en plakat, som passer til dit barns stjernetegn. 

 

Billeder af hele familien gør hjemmet mere personligt 

Det kan være, at det er en kliché, men det er sandt – et billede siger mere end tusind ord. Det betyder også, at hvis du bruger billeder fra familieturen til havet, en ferie i Tyrkiet eller hvilket som helst familiebillede, vil det sige utrolig meget om jer som familie. Det bliver ikke meget mere personligt end det, og derfor gælder det om at vise de billeder frem – selvom børnene vil hade det. Her kan Minida også være behjælpelig til at finde den helt rigtige ramme til dit billede. Gode rammer får billedet til at stå mere ud og drage fokus over på billedet i rummet – derfor er det en god ide at investere i en god ramme. 

 

Benyt dig af farver, som du kan lide 

En anden måde at gøre hjemmet mere personligt på er at vælge en farvepalette som du og resten af familien kan lide, og så holde sig til den. Det kan blive et gennemgående tema for boligen, at have en bestemt eller flere farver, som kan repræsentere jer som familie. 

En anden måde, og det kan lyde vanvittigt er at vælge en farve hver, og bare gå amok. Hver familiemedlem får en farve hver og et rum, hvor de helt selv må bestemme. Det kan godt være det ikke bliver pænt, men det bliver personligt – og det er der noget unikt i. 

 

Genbrugsting 

En af måderne man også kan gøre et hjem mere personligt på er ved at vælge ting fra genbrug. Genbrugsmøbler og inventar har en personlig følelse over sig, da de ikke ser splinternye ud og derved ligner de kommer direkte fra fabrikken. Ved at have lidt slid på sig får man fornemmelsen af at tingen er brugt og personlig.