Sådan gør du morgenerne lidt lettere

Morgener kan godt være en meget travl tid – specielt hvis man har børn. Man vil nemlig gerne sove, men der er samtidig en masse ting, man skal have ordnet før dagen kan begynde. Man skal gøre sig klar til arbejde, og naturligvis også gøre børnene klar til vuggestue, børnehave eller skole og så er der en masse andre ting, der også skal ordnes. Det kan godt være svært at holde styr på det hele. Vi har derfor fundet nogle tips til dig, der gerne vil spare lidt tid om morgenen, så du måske kan sidde og nyde din morgenkaffe i fred i bare nogle minutter.

Gør alt hvad du kan klar aftenen inden

Jo mere du kan gøre på forhånd, jo mindre skal du gøre om morgenen. Det er jo meget logisk. Det er derfor en god idé at få styr på alle de småting, som skal gøres, aftenen inden. Det kan være, at man skal smøre madpakke, finde tøj frem til sig selv og børnene, lave morgenmad og alt muligt andet. Hvis man kan gøre det dagen inden, så bør man gøre det, så man ikke skal spilde tid på det om morgenen. Madpakken kan sagtens smøres dagen inden, og tøjet kan også sagtens lægges frem. Hvis man spiser f.eks. mysli til morgenmad, kan man også sagtens gøre det klar dagen inden. Det kan også forhindre, at man glemmer at spise morgenmad og dermed går glip af en nødvendig energiindsprøjtning.

Hurtig kaffe

Kaffe er en integreret del af danskernes morgen, som tager en del tid. Kaffe er nemlig ikke færdig på to sekunder og kræver derfor en del tålmodighed. Man kan gøre det hele lidt lettere for sig selv med et kaffekapsler abonnement. På den måde får man hurtigt kaffe, og man kan vælge imellem et utal af forskellige smagsvarianter, så hver morgen starter på den bedste måde. Man behøver altså ikke hurtigt skylle kaffen ned to sekunder inden man skal ud af døren, men har tid til at nyde den, imens resten af familien gør sig klar til dagen.