Sådan holder I parforholdet ved lige

Det kræver arbejde at holde gnisten ved lige i et parforhold. Man skal gøre sig umage og prioritere hinanden, for at undgå at der går for meget hverdag i den. Man kan hurtigt glemme at være kærester, når man også skal tænke på børnenes madpakker og fritidsinteresser. Derfor kan det være en god idé at I som par aftaler, at i et par gange om måneden skal prioritere hinanden som kærester. Det kan nemlig godt betale sig at arbejde for den nærhed og kærlighed, som i begge har til hinanden i parforholdet. For når man har det godt sammen i et forhold, bliver livskvaliteten også ofte forbedret hos begge parter, og i familien.

Tag på dates

Det er en rigtigt god idé at tage på dates sammen, for at pleje forholdet. Så kan i skiftes til at være den, som skal arrangere daten. Det behøver ikke være et dyrt restaurantbesøg, men kan også sagtens foregå derhjemme, hvor børnene overnatter hos bedsteforældrene. Dermed har i god tid til at få snakket, og kigge hinanden i øjnene. I kan lave lækker mad sammen, hvor I bruger god tid på at hygge jer med det. Dertil kan I åbne en god Chardonnay vin, som I kan nyde til maden. I finder de bedste chardonnay vine online, da udvalget her er meget større end i butikkerne. Efter maden kan I se en god film, eller gå en dejlig tur i naturen sammen.

Gode råd til at pleje forholdet

Først og fremmest skal I gøre noget i tide, hvis I begynder at fornemme, at afstanden imellem jer bliver for stor emotionelt. Husk på at spørge ind til hinandens dag og tanker, og tag aktiv del i hinandens hverdag. Dertil skal i huske at finde hinanden igen, hvis en diskussion spidser til, og I bliver uvenner, ellers bliver muren imellem jer højere og højere.