Sådan kan du finde på sjove familieaktiviteter

Du kan måske godt begynde at mærke på dine børn, at de bliver ældre og ældre, og så trækker de sig en smule længere væk fra mor og far og bruger mere tid alene på sit værelse. Du forsøger måske at tage initiativ til at lave noget sammen, men dine børn er bare blevet ældre, og så har de heller ikke brug for konstant kontakt med mor og far. Dog ønsker du dog, at i fortsat laver nogle familieaktiviteter sammen, men du er bare ikke helt klar over, hvad i kan lave. Det kan nemlig være lidt uoverskueligt at tænke på, fordi der er så mange forskellige ting, som i kan gå i gang med. Vi giver dig nogle råd her.

En sjov måde at samle jer alle på, er at lave en form for aktivitet, der vedrører jeres gamle familiebilleder. Du kan printe en masse ud og så kan i lave en stor kæmpe kollage af hele jeres familie. Det er et hyggeligt projekt, hvor i kommer til at tænke på alle de sjove minder i har sammen, og her kan i nemlig også snakke om de forskellige minder. Samtidig får i et fedt resultat ud af det, som i har været fælles om at lave. Vær dog sikker på, at printeren har toner, inden i begynder at vælge billeder ud. Det kan f.eks. være Brother TN243BK toner som du har brug for.

Fælles gåture

Det kan også være aktiviteter, hvor i ikke behøver konstant at tale sammen, men hvor i bare er sammen i hinandens selskab. Det kan være nogle lange gåture, hvor i både kan vælge at snakke sammen, men i kan også bare gå og nyde naturen. Hvis i har en skov eller flot naturområde tæt på, kan dette være et oplagt sted at gå turen.