Sådan kan du trygt sende dine børn i skole om morgenen

Det kan spare jer forældre en hel del tid, hvis jeres børn om morgenen selv kan finde i skole. Dette kan typisk snildt lade sig gøre, hvis I blot er lidt kreative. Her kunne I fx lærer jeres børn hvordan de tager toget eller bussen, ved lidt kortere distancer er der også nogle andre alternativer til hvordan I trygt og sikkert kan sende jeres børn i skole om morgenen. Ønsker du at læse mere om hvordan du lærer dine børn selv at komme i skole, kan du læse med her.

Overvej at anskaffe dem en el scooter ved lange distancer

Det er meget forskelligt hvor tæt på skolen forskellige børn bor. Nogle skal blot gå 5 min til fods, mens andre typisk kører 15 til 20 minutter i bil, alene for at komme i skole. Alt efter hvor langt fra skolen I bor, kan det blive udfordrende for barnet at tage enten cyklen eller at gå.

Her kan det være værd at overveje at give jeres børn en trehjulet el scooter. Fordelen her er at dine børn ikke selv skal gøre noget fysisk. Det eneste de faktisk skal gøre er at nyde turen og den friske luft. En el scooter med tre hjul er også langt mere sikker, idet den har en større stabilitet, og derfor skal du ikke være bange for når du sender dine børn afsted. Husk dog altid en hjelm, og en refleksvest for god ordens skyld.

Ved kortere distancer kan børnene eventuelt tage cyklen

Ved kortere distancer kan du også overveje at sende dit barn afsted på cyklen. Inden du gør dette er det dog vigtigt at du er sikker på at dit barn ved hvordan man færdes i trafikken, og at dit barn er erfaren på en cykel. På den måde kan du forebygge forskellige uheld.