Sådan kan I holde jer aktive sammen som familie

Alle mennesker har godt af at holde sig i gang. Det er sundt for både kroppen og hovedet. Når du holder din krop aktiv, giver det dig mere overskud og energi. Til gengæld kan motion og sport nogle gange godt være svært at passe ind i et travlt familieliv.

Her er en række tips til, hvordan I som familie kan gøre motion til en større del af jeres hverdag.

Tag ud i naturen sammen

Bevægelse og motion behøver hverken at være hårdt eller besværligt. Det behøver ikke at være noget, der kræver en hel masse planlægning. I kan nemlig også holde jer aktive ved at tage ud i naturen og gå nogle ture en gang imellem.

Når I tager ud i en skov, på stranden el.lign. og går en tur, er det noget, som hele familien kan være med på. I får alle sammen nogle skridt i benene, men samtidig er der en masse at kigge på, så det ikke bliver kedeligt for selv de mindste i familien.

I kan finde noget tøj, der er godt at bevæge sig i på https://www.billig-fitness.dk/collections/haettetroejer-hoodies-maend.

Lav simple træningsøvelser derhjemme

Det er ikke nødvendigt at tage ned i et fitnesscenter for at holde sig aktiv. I kan få rigtig meget ud af at lave nogle simple træningsøvelser derhjemme. Når I gør det derhjemme, kan I gøre det lige præcis, når det passer ind i jeres skema. Det kræver hverken en masse remedier eller planlægning.

Faktisk kan I træne med alle de ting, I lige har rundt omkring jer. Det er ikke nødvendigt at have smarte håndvægte m.m. Hvis I sætter noget musik på og lave nogle øvelser sammen, kan I få en rigtig hyggelig træning ud af det. I kan også gøre det, imens I alligevel ser noget i fjernsynet f.eks.