Shopping for hele familien

Er du på udkig efter indkøbsmuligheder i Skanderborg? Så behøver du ikke lede længere, for hos Bloms finder du hele 23 specialbutikker samt en stor og velindrettet Føtex. Læs med her og få mere at vide om dette skønne indkøbscenter i hjertet af Skanderborg.

 

Måske kender du det allerede, men hvis du er nytilflytter eller måske blot på besøg, har du måske ikke hørt om Bloms før, og så er det på høje tide, for her finder du butikker for hele familien.

 

Noget for både store og små

Centret byder på en perlerække af gode butikker indenfor mode, sport, børn, bolig og livsstil samt som nævnt dagligvarekæden Føtex. I centret går du altså ikke forgæves, hvis det er tid at købe nye vinterstøvler til børnene, en ny lampe til spisebordet eller en lækker fugtighedscreme til dig selv. Også gaver til fødsels- og andre mærkedage kan du finde her. Du behøver derfor kun at handle ét sted, for hos Bloms kan du købe det hele, og centret er indbegrebet af Shopping Skanderborg.

 

Aktiviteter hele året

Du kan dog også sagtens lægge vejen forbi Bloms, selvom du ikke står og mangler noget, for her foregår der ofte sjove og spændende aktiviteter for både børn og voksne. Til jul er centret smukt pyntet, og måske kan I være heldige at støde på julemanden. Også resten af året har man lagt vægt på, at det skal være en oplevelse at besøge Bloms, så tjek hjemmesiden ud og se de mange aktiviteter for hele familien.

 

400 gratis parkeringspladser

Hvor det ved mange Butikker Skanderborg kan være svært at finde en parkeringsplads, behøver man ikke spekulere på den slags, hvis man vælger at handle i Bloms. Her finder du hele 400 parkeringspladser, hvor du kan holde gratis i tre timer. Du skal dog stadig huske at stille parkeringsskiven, men når det er gjort, kan I i ro og mag nyde nogle timer i centret, hvor I kan gøre jeres indkøb eller blot kigge på de mange flotte vinduesudstillinger. 

 

Der er altså flere gode grunde til at besøge Bloms i Skanderborg, uanset om du er mangeårig borger i byen eller måske blot på gennemrejse, for her er det altid en god oplevelse at handle, og her kan du købe alt, du har brug for i hverdagen og for den sags skyld også til fest. Hos Bloms skal du være så hjerteligt velkommen, vi glæder os til at se dig.