Sjove og hyggelige aktiviteter I kan lave sammen som familie

Når I lever sammen som familie, kender I garanteret til, at I ofte har alt muligt forskelligt at se til hver især. Når der både er arbejde, skole, fritidsaktiviteter, sport og legeaftaler, der skal passes sammen, er det ikke meget tid, I har til at være sammen alle sammen.

Men når I så endelig er sammen, kan I lave nogle hyggelige og sjove ting, der bringer jer tættere sammen.

Forevig alle jeres minder

I kan finde på rigtig mange forskellige ting at lave sammen, som I kan se tilbage på i mange år efter. Hvis I vil gøre det sjovere at kigge tilbage på jeres minder, skal I huske at forevige dem på en eller anden måde.

Det kan I gøre ved f.eks. at tage en masse billeder, når I er ude og lave ting sammen. Alt afhængig af hvad I laver, kan I medbringe et action kamera eller et spejlreflekskamera. Når I tager billeder, kan I altid fremkalde dem efterfølgende og lave fotoalbummer eller collager med alle jeres minder.

Det er en rigtig hyggelig ting at hive frem en gang imellem.

Tag ud og klatre i træer

Hvis I har lyst til at lave noget, hvor I skal være aktive, kan I tage i en klatrepark. Der kan I komme op og klatre i forskellige højder, så I kan udfordre jer selv. I kan altid gøre det til en konkurrence og se, hvem der tør klatre højest oppe.

Der findes både indendørs- og udendørs klatreparker, så det er en aktivitet, I kan lave hele året rundt. Det er et sjovt og mere spændende alternativ til en almindelig tur i skoven.

Vær kreative og lav jeres egen kunst

Der findes så mange hyggelige aktiviteter, så det er kun jeres fantasi, der sætter grænser. Hvis I er i humør til at være kreative, kan I sætte jer og lave jeres egen kunst. I kan f.eks. male på et par lærreder eller lave jeres egen lerkunst.

Når I f.eks. sidder og maler sammen, så er der ingen regler. I behøver ikke at være gode til at male for at lave jeres egen kunst. Det handler i bund og grund bare om, at I skal hygge jer imens. Hvis ikke I tænker så meget over, hvad I maler, så ender det ofte med at blive flot alligevel.

Tag på cykeltur og overnat udenfor

Det kan som sagt være rigtig sjovt at lave noget, der udfordrer jer lidt. Derfor kan I også tage på en cykeltur, hvor I pakker hver jeres taske og sovepose. Når I tager på cykeltur, kommer I ud og ser en hel masse nye områder. I ser naturen på en hel anderledes måde.

Hvis I tager hver jeres sovepose og et telt med, kan I overnatte et eller andet sted udenfor. Det fede ved sådan en cykeltur er, at I helt selv bestemmer, hvor I vil hen, og hvor længe I vil være væk.