Skilsmisse og samvær? Få hjælp til det processuelle

I den bedste af alle verdener kan mor og far til barnet lave en aftale om samvær, der falder i begge parters – og endnu vigtigere: barnets – smag. Men når der er et betændt forhold mellem forældre, kan det blive en kompliceret, dyr og udmattende affære at finde en samværsordning. Uanset hvad er det godt at få fat i en advokat inden for familieret, som kan kæmpe din sag, hvad samvær angår.

Hjælp fra start til slut fra en samværsadvokat

Læs mere om samværsadvokat her inde på samvaersadvokaten.dk, hvis du ønsker at blive klogere på, hvordan hjælp fra jurister specialiseret i familieret kan være dit sikkerhedsnet, når du ønsker at få en fordelagtig samværsordning i stand. Har du behov for at gå gennem Familieretshuset og senere din lokale afdeling af Familieretten for at få din vilje, hjælper en samværsadvokat dig fra start til slut.

Nyt skilsmissesystem fra 1. april 2019

Fra 1. april 2019 har der været et nyt skilsmissesystem i Danmark, der førte til, at Familieretshuset blev oprettet og overtog funktioner tidligere under Statsforvaltningen. Det er nu Familieretshuset, der er skilsmissemyndighed, og det er via dem, du skal ansøge om skilsmisse. Ved du ikke, hvordan du skal agere efter nyt skilsmissesystem, så er samvaersadvokaten.dk relevant for dig at få fat i her.

Hent hjælp på samvaersadvokaten.dk

Det er i begge forældres og i barnets interesse, at du tager fat i en samværsadvokat eller en advokat specialiseret inden for familieret, hvad end du skal have hjælp til det processuelle i Familieretshuset eller i Familieretten. Også hvis du gerne vil skilles og har brug for at forstå proceduren efter et nyt skilsmissesystem, giver det mening at høre professionelle om hjælp. Så vil alt blive knapt så håbløst.

Få hjælp fra en samværsadvokat til at forstå nyt skilsmissesystem og alt andet, du er i tvivl om.