Skru op for børnenes kreativitet med papir og karton

Børn kan være kreative på mange forskellige måder. Deres fantasi giver dem nemlig lov til at være utroligt kreative med, hvad end de har i hænderne. Dog er det endnu bedre, hvis du giver børnene midler til at være endnu mere kreative.

Papir og karton er for eksempel gode at give børnene for at skrue op for børnenes kreativitet. Læs mere om det her.

Køb forskellige typer af papir og karton

Du kan købe mange forskellige typer af papir og karton. Det kan for eksempel være papir og karton i forskellige farver. Det kan også være papir og karton i mønstre og designpapir. Det er en god ide at købe forskellige typer papir og karton, som børnene kan glæde sig til at bruge.

De mange farver og designs bidrager til kreativiteten

Papir og karton i mange farver og spændende designs er nemlig med til at skrue op for kreativiteten. Der åbnes op for et hav af muligheder, når børnene kan komme på forskellige ideer til, hvad materialerne kan bruges til. Der er altså en masse spændende projekter i vente med det nye papir og karton.

Papir og karton har mange muligheder

Der er også rigtig mange muligheder med papir og karton. Børnene kan nemlig bruge dem til vidt forskellige ting. For eksempel kan børnene bruge materialerne til at tegne på dem. Det kan være, at tegningerne er inspireret af papiret eller kartonets design.

Børnene kan også bruge papir og karton til at klippe og klistre. Det er noget, som mange børn elsker at kaste sig ud i, så der skal ikke spares på disse materialer.

Hvis det snart er jul, kan børnene bruge papir og karton til at lave julepynt. De kan selv arbejde med det, eller du kan eventuelt give børnene nogle ideer og instruktioner til forskellig slags julepynt, som du måske allerede kender til.