Styrk kommutationen til dine kunder med en video til sociale medier

Når det kommer til at fange og ikke mindst fastholde forbrugernes opmærksomhed, er videoer et af de allerbedste redskaber. Med en video kan du nemlig kommunikere på en helt anden måde, end du kan med skrift og stillestående billeder.

Og her er videoer til sociale medier det helt oplagte valg, da du her har mulighed til at nå ud til en rigtig stor målgruppe. Med en video til sociale medier kan du sætte skub under salget og øge dit brands genkendelighed, og video bør derfor være en central del af din marketingsstrategi.

Der er mange gode grunde til at bruge sociale medier og video

Den første og helt store fordel ved at vælge de sociale medier som en platform for din markedsføring er, at de fleste mennesker i dag har en profil på en eller flere af de populære sociale medier.

Derfor har sociale medier et rigtig stort potentiale for at ramme den helt rigtige målgruppe for dig, der har et produkt, du gerne vil sælge.

På de sociale medier kan du nemlig nå ud til stort set hele den danske befolkning, hvis det er det, du ønsker, mens din markedsføring også kan målrettes til kun at ramme en mindre gruppe, som er nøje udvalgt.

Netop derfor vælger mange virksomheder at benytte sig af muligheden for at købe annoncer på eksempelvis Facebook. Stillestående annoncer er dog ikke nogen særlig effektiv måde at markedsføre på de sociale medier på.

Folks internetvaner og den store mængde af indhold på de sociale medier betyder nemlig, at en stillestående annonce nemt kommer til at drukne i mængden.

Der bliver hurtigt scrollet ned over siden, hvorfor du i stedet har brug for at markedsføre dig selv med noget indhold, som evner at fange dine potentielle kunders opmærksomhed.

Til dette formål er videoformatet helt perfekt. Med en video har du langt større chance for at fange brugernes opmærksomhed, hvor dit brand og dit produkt sætter sig fast i bevidstheden på en helt anden måde en billeder og tekst.

En video på de sociale medier vil skille sig markant ud fra det meste andet indhold, mens du med en video også kan skabe en meget bedre forbindelse mellem dig og dine kunder, end du kan med andre stationære annoncer.

Derudover har videoformatet også følgende fordele:

  • En film er perfekt til at blive set på smartphones

  • En film med dit brand og dit produkt sætter sig tungere i forbrugerens hukommelse

  • Med film kan du skille dig ud fra konkurrenterne og få en større tilstedeværelse på nettet

Korte film har den største effekt

En video er bedst til at fange opmærksomhed med, men opmærksomheden er kortvarig, hvorfor en kort video er den bedste måde at vise dit brand og dit produkt frem på.

Med en kort video kan du vise dit produkt frem, som du ønsker det skal fremstå, hvor en anden fordel er, at du her kan tage forbrugeren med på en rejse og fortælle den helt rigtige historie om dit produkt.