Tips til at vælge sandaler til dit barn

Sandaler er det perfekte fodtøj til varmt sommervejr for alle børn. Mangler dit barn et par nye sandaler, eller skal du vælge det første par, så kan det godt føles overvældende. For hvad skal du helt præcist vælge til dit barn? Her finder du flere tips, der kan hjælpe dig med at træffe en beslutning.

Det bør du overveje ved køb af børnesandaler

  • Er sandalerne hurtigtørrende? Det kan være en fordel, hvis sandalerne er hurtigtørrende. Det sørger nemlig for, at dit barns fødder ikke ender med at blive irriteret af, at materialet bliver ved med at være vådt.
  • Er lukningen børnevenlig og nem? Det er vigtigt, at sandalerne er nemme at få af og på. Herved behøver du ikke altid at hjælpe med at få skoene af og på, da barnet muligvis selv vil kunne klare det. Det kan eksempelvis være en god idé at tage et kig på sandaler med velcrolukning.
  • Kan sandalerne vaskes? Det er bare et stort plus, når sandaler til børn kan vaskes. Er sandalerne vaskbare, kan du nemt vaske dem, når de er blevet meget beskidte. Derfor kan du tjekke, om sandalerne kan komme i vaskemaskinen. Er det ikke muligt, kan du typisk vaske dem i hånden med vand og sæbe.

Er sandalerne behagelige at have på? Det er alfa og omega, at sandalerne er behagelige for dit barn at have på. Dit barn bør have frihed nok til at kunne lege i sandalerne uden, at det bliver ubehageligt.