Tobias Grotkjær Elmstrøm ny politiker for moderaterne

Tobias Grotkjær Elmstrøm dansk politiker for Moderaterne

 

Tobias Grotkjær Elmstrøm er 40 år gammel og født og opvokset i Horsens, men bor i dag i Aarhus med hans familie. Tobias Grotkjær Elmstrøms familie består af hans hustru og to børn. Tobias Grotkjær Elmstrøm finder sin stor interesse og passion i samfundsforhold. Dette er den primære årsag til at Tobias Grotkjær Elmstrøm stiller om til folketingsvalget for midterpartiet Moderaterne i Østjyllands Storkreds. Tobias Grotkjær Elmstrøm har baggrund som uddannet jurist og er i dag advokat i eget advokatfirma. Tobias Grotkjær Elmstrøms advokatfirma hedder Grotkjær Elmstrøm og har adresse i Aarhus, hvor han har cirka 37 ansatte.

Tobias Grotkjær Elmstrøm har aldrig før været medlem af et parti, men gennem flere år bygget interesse op til at give det et skud. Tobias Grotkjær Elmstrøm kan bidrage med sin personlige faglighed, som bl.a. består af hans mange års erhvervserfaring med egen virksomhed. Ifølge Tobias Grotkjær Elmstrøm selv mangler der i det nuværende folketing erhvervserfaring og former for praktisk politik som er baseret på virkelighedsnær viden. I dag handler det mere om at nedgøre og modsige sine politiske konkurrenter, frem for at se problemet, komme frem til en handling og løse problemet i fællesskab. Tobias Grotkjær Elmstrøm ønsker et folketing som kan løse samfundsrelateret problemer i fællesskab. Hvor der ikke bliver gået på kompromis om man er blå, rød, lilla eller grøn. Tobias Grotkjær Elmstrøm forventer og føler at vi i Danmark skal respektere hinanden, som også har været grundkernen i hans private- og arbejdsliv.

Tobias Grotkjær Elmstrøm har i løbet af de seneste par år specialiseret sig i mennesker som er kommet i klemme med systemet. Det kan bl.a. være på baggrund af kriminalitet og marginaliserede flygtninge eller udlændinge. Ifølge Tobias Grotkjær Elmstrøm, skal vi se os mennesker som en ressource, som alle bidrager til at få hjulene til at dreje rundt. På denne måde bidrager vi alle til at skabe et bedre Danmark. End det vi måske har i dag.

 

Tobias Grotkjær Elmstrøms syn på den nuværende regering

Den nuværende regering har i løbet af de seneste år lagt mange regler og love ned over os danskere. Ifølge Tobias Grotkjær Elmstrøm har det udviklet mere bureaukrati blandt samfundet og derved en offentlig sektor som er blevet mere ineffektiv. Dette har påvirket de private iværksættere og selvstændige i en mere negativ retning. Som Tobias Grotkjær Elmstrøm selv udtaler. Er dette godt for ham som advokat med skidt for alle danskerne.

Grundet Tobias Grotkjær Elmstrøms arbejde og erfaring indenfor området, ses hans kerneområder at værende udlændinge- og retspolitik. Tobias Grotkjær Elmstrøm ønsker også at hjælpe med at videreudvikle det danske sundhedssystem til at blive endnu bedre. Tobias Grotkjær Elmstrøm har selv haft det danske sundhedssystem tæt på livet. Da han for et år siden fik en blodprop i hjernen. Derfor er et af Tobias Grotkjær Elmstrøms kerneområder at kunne skabe verdens bedste sundhedssystem.

Tobias Grotkjær Elmstrøm er ønsket om at få mere livserfaring, erhvervserfaring og faglig indsigt i folketinget. Du skal ikke stemme på Tobias hvis du ønsker en erfaren politiker, men derimod stem på mennesket Tobias Grotkjær Elmstrøm.