Trænger du til en afslapningsdag med familien?

I vintermånederne er det ikke altid sjovt at være udenfor. Dagene er mørke og kolde, og du har nok bare mest lyst til at blive derhjemme i sofaen med en kop varm kaffe eller kakao. Det kan også sagtens være, at du føler dig træt, udkørt og udmattet i denne periode. Heldigvis findes der flere måder at tilbringe tid med din familie på, som giver alle mulighed for at slappe af og nyde hinandens selskab. Her finder du nogle idéer.

Hav en maledag

I bør alle sammen sætte jer ved et bord, der er dækket med aviser. Sæt lidt let baggrundsmusik på og find maling, lærreder og lignende frem. Herefter kan I gå i gang med at male alt lige fra en solnedgang til jeres yndlingsdyr eller hinanden. 

Bag en kage

Madlavning og bagning kan være stressende med små børn ved dine fødder. Men det behøver det ikke at være. Du kan inddrage dine børn i processen, og I kan gøre det til en hyggelig aktivitet. Når kagen er færdig, kan I sætte jer ved spisebordet eller i sofaen og nyde jeres lækre kage, mens I snakker om alt mellem himmel og jord.

Se en god film

Hvis det regner og er koldt udenfor, så findes der ikke noget bedre end at sidde indenfor i varmen og se en god film. Har du en iPad, kan du bygge en hule sammen med dine børn, hvorefter I kan lægge jer ind i hulen og se en film. Det kan ikke blive mere afslappende end det.