Tre bud på hvordan i får spændingen tilbage i parforholdet

Når man er sammen med den samme partner gennem rigtig mange år og måske tilmed har fået barn med ham eller hende, er det nemmeste for de fleste at finde nogle faste rutiner hvori i kan få det hele til at gå rundt. Rutinerne kan dog med tiden godt være med til at tære på forholdet, hvis i ikke indimellem begiver jer ud i noget nyt og tilføjer nyt indhold til parforholdet. Her er tre ideer til, hvordan i kan vække gnisten i forholdet.

Lav noget frækt og grænseoverskridende sammen

I de fleste længerevarende forhold er der langt fra så meget aktivitet i dobbeltsengen som da i fandt sammen. Og de gange hvor i har tiden og overskuddet, bliver det for de fleste de samme positioner og rutiner som i har kørt med de sidste mange år. Her kan i overveje om ikke det er tid til at prøve noget nyt og frækt. Måske er tiden til at købe noget legetøj, iføre sig en række frække uniformer eller måske prøve at have sex i naturen. Skal det være ekstra frækt, kan i også lede efter en ekstra partner til en trekant, hvilket i blandt andet kan på datinghjemmeside scor

Ferie uden børn

Mange småbørnsforældre har ikke været adskilt fra deres børn i mere end maksimalt en dag eller to mens de er små. Som forældre skal man hele tiden være der for ens børn, og som årene går, må selv de bedste forældre sande, at de kunne bruge en pause fra forældrerollen i et par dage. Overvej her om ikke tiden er til at booke en rejse bare dig og din partner, hvor i virkeligt kan være jer selv og finde gnisten og lysten til hinanden. Børnenes bedsteforældre vil helt sikkert gerne passe børnene, mens i tager en hyggelig weekendtur til Rom eller Paris, eller mens i hygger en enkelt uge i ny og næ under varmere himmelstrøg.

Fælles idræt

Umiddelbart er fælles sport og motion ikke det der oser mest af spænding og kærlighed. Alligevel oplever mange par stor glæde i at gå til sport sammen, hvor de kan give den gas og gennemleve fælles interesser. Det kan være gennem sport som badminton, bordtennis, fitness, løb eller lignende. Ganske vist er det alle sportsgrene som tager en del energi, men samtidigt er motionen med til at give et overskud på energibalancen, som vil komme alle i familien til gode på lang bane.