Vil dit barn holde ballonfest?

Mange børn synes, at balloner er ret sjove, så hvis dit barn snart har fødselsdag, hvorfor så ikke holde en ballonfest for dem? Her er en kort guide til, hvordan du kan holde den bedste ballonfest for dit barn.

Det giver lidt sig selv, at der til en ballonfest skal være balloner over det hele. Køb derfor en masse balloner – I bestemmer selv hvilke farver ballonerne skal være, men vi vil nok foreslå mere end én farve, da det godt kan blive lidt for meget med for eksempel blå balloner over alt. I kan også købe balloner i forskellige forme, hvis I vil det. Balloner fås efterhånden ikke bare i den klassiske form – de fås nu også som for eksempel hjerter. I kan også købe nogle af jeres balloner med tekst på – måske skal dit barns alder eller hans/hendes navn stå på nogle balloner. Det er helt op til jer, hvilke balloner I vælger til jeres ballonfest – bare der er mange af dem!

Når I har styr på alle ballonerne, vil det være en god ide at anskaffe sig en ballonpumpe og noget helium. Der er mange balloner, der skal pustes op, så det ville være rigtig dumt at puste dem alle op selv. Med en ballonpumpe kan du nemt puste ballonerne op. Ved at puste ballonerne op med en ballonpumpe, falder ballonerne til jorden. Vil du også have svævende balloner, skal du puste dem op med helium. Til en rigtig ballonfest vil det være en god ide både at have helium og en almindelig ballonpumpe, så der både er balloner på gulvet og i loftet. Nogle af de heliumfyldte balloner kan I også lave til ballonbuketter, som I stiller rundt omkring i lokalet – så er det balloner i alle niveauer af lokalet, så det bliver en fantastisk ballonfest.

En ballonfest skal selvfølgelig også have aktiviteter med balloner. Der findes mange forskellige ballondanse og -lege, som I kan planlægge til festen. I kan for eksempel planlægge den klassiske ballondans, hvor man skal trampe på de andres balloner, så de er ude af legen. I kan også lave samarbejdsballonleg – her skal man to og to forsøge at dreje rundt om sig selv med en ballon imellem sig, uden at den falder. Du kan nemt søge dig frem til mange flere lege på nettet, hvis I vil have mange aktiviteter.

Hav en god fest!