Workpoint 365 er en smart system-implementering

IT teknologi til erhverv kan være et it system som WorkPoint 365 der giver en lang række fordele. Der er en række fordele for dem der er bruger af WorkPoint 365 og kan øge hele din virksomheds produktivitet. Man kan ofte administrere mere end 80% af opgaverne vedrørende dokumenthåndtering direkte i kendte programmer som Outlook, Excel, Word og PowerPoint. WorkPoint  365 er intelligent vidensdeling på tværs af organisationen, kontrol over dokumentation og procesunderstøttelse.  

Brugervenlig og fremtidssikret måde at arbejde på i organisationen

Brugervenlighed og understøttelse af deres arbejde fra systemer de allerede kender.

Med WorkPoint 365 sparer du tid på at lede efter dokumenter og versioner, og du slipper dermed for at bruge tid på at lede efter specifikke versioner af vigtige dokumenter.

Brugerne af systemet kan have svært ved at finde den rigtig version af et dokument eller en skabelon til eksempelvis en kontrakt eller et tilbud, og det er en tidsrøver og kan skabe store udfordringer i organisationen.

IT systemet kan give mulighed for at arbejde fra hvilken som helst enhed, lige hvornår man har tid i sin kalender og hvor som helst. Her er der fokus på brugervenlighed og tilgængelighed. Det er en effektiv mobil løsning hvor man kan være effektiv på arbejdspladsen til dagligt, eller hjemmefra hvis man ikke er til stede. 

Power apps er en hjælp på farten 

Med Power apps kan du som forretningsbruger bygge dine egne apps med et begrænset behov for kodning. Du kan derfor oprette løsninger uden brug af kodning og indenfor en overskuelig tidsramme. Som virksomhed kan der skabes nye muligheder med Microsoft Power Apps, hvor der kan bygges apps let og enkelt. 

Power Apps er kompatible med iOS, Android og Windows. Det er således muligt at udvikle Power Apps, der kan benyttes på mobile enheder og tablets, af medarbejdere på farten og i marken.   

Mobile Applikationer er kendetegnede ved at være: 

  • Specialdesignede (høj grad af tilpasning) 
  • Vanskelige at sætte op (kræver know how) 
  • Mere omkostningstunge (længere konfigurations tid) 
  • Mere komplekse 

Med power apps kan du forbinde kendte apps med microsoft platformen. Der er tale om Office 365, Dynamics 365, Azure og andre tredjepartsløsninger.