Guide: Få en julefrokost ud over det sædvanlige

Ved at række ude til eventmagere kan du få en julefrokost udover det sædvanlige, hvis det at stille flæskesteg og sprut på bordet ikke længere er nok til at skabe den gode stemning. I dag er der flere oplagte måder at gøre julefrokosten en tand mere spændende, hvor temafester, VIP-fester med fri bar og sindrige selskabslege som bl.a. mordmysterier alle kan fremhæves.

Gode ideer til din julefrokost er nemme at støde på, og det er nemt at hente en hjælpende hånd til at føre dem ud i livet. Skal hele din medarbejderstab more sig, så prøv noget nyt i år.

Lad en eventkoordinator planlægge din julefrokost

Uanset hvilken type event du ender med at lægge dig fast på, kan du få en eventkoordinator til at hjælpe dig med at realisere din vision – eller byde ind med sin egen, hvis din fantasi kun når så langt. Alt det praktiske i forhold til at finde lokaler eller at udnytte din virksomheds egne lokaler optimalt har de også styr på, så eventet giver ingen logistiske hovedpiner for dig.

Hav evt. eventet i et afterparty

Det gør heller ingen forskel, om du har behov for hjælp kun til én fest, eller om du vælger at lægge et afterparty i forlængelse af julefrokosten. Hjælpen kan du få uanset hvad, og en fordel ved at lade julefrokosten bestå af to separate fester på række er, at du så kan gemme selve eventet til dit afterparty. Så kan folk, der gerne vil deltage i mere end bare den traditionelle julefrokost, møde op. Og folk, der er forspiste og bare gerne vil hjem, kan tage frakken og gå.

Tjek tilbud på events

Få en julefrokost ud over det sædvanlige med musiske indslag fra DJ eller band, jokes fyret af en komiker, spiontema og flot pyntning. Tjek tilbud på events til din julefrokost allerede i dag.