Bukserne alle mænd skal have i garderoben

Der er nogle artikler, det er fordelagtigt for enhver mand at have i sit klædeskab. Det er fx altid smart at have en hvid skjorte, nogle laksko, en sort t-shirt osv. Der er bare nogle klassiske tøjgenstande, som man altid bør have.

Vi har nu fundet en tilføjelse til mandeklædeskabet, vi mener, er hel essentiel. Og så kan den bæres af alle typer mænd: høje, lave, buttede, tynde, klassiske typer, afslappede typer, stilede typer. Er du nysgerrig over, hvilken tøjgenstand vi taler så fint om?

Det er selvfølgelig de klassiske chinos!

Hvad er chinos egentlig?

Du spørger måske dig selv, hvad chinos egentlig er. Du ved med stor sandsynlighed allerede visuelt, hvad det er, men der er mange, der ikke har skiftet bekendtskab med buksernes betegnelse.

Så hvad definerer chinos? Hvis man slår det op i ordbogen, så beskrives buksen som løse, afslappende bukser. Det er nu en lidt bred definition, da det fx også kunne indebære joggingbukser. Vi prøver at gøre dig lidt klogere!

Chinos blev oprindeligt brugt i militæret, grundet deres enkelthed, komfort og slidstærke materiale. Senere fandt man ud af, at disse kvaliteter også var fantastiske andre steder end i militæret.

Hvordan styler man med chinos?

Noget af det smukke ved chinos er deres brede udvalg af anvendelsesmuligheder. Chinos er yderst multifunktionelle: Par dem med en hvid t-shirt, og du har det perfekte, afslappede hverdagslook. Par med en skjorte, og du er lige en tand opgraderet – måske perfekt til en dag, hvor du har et møde på kontoret?

Hvor køber man de perfekte chinos?

I dag fremstiller alle store tøjmærker chinos. Fabrikanterne har opdaget, at det sælger. Men det er ikke alle steder, det er lige fordelagtigt at købe fra. Netop fordi chinos forbliver fede, bør man købe dem i god kvalitet. Det nytter heller ikke noget, hvis man forsøger at spare penge ved at købe et billigt par som så alligevel går i stykker efter et par måneder. Vores bedste forslag er, at du investerer i nogle i god kvalitet, der kan holde mange år fremover – det kunne fx være GABBA Pisa.