Din guide til en glødende hud derhjemme

Det tørre og kolde klima, vi har i Norden kan være enormt hård for vores hud. Dette er mange ikke bevidste om – og faktisk ligger nøglen til en glødende hud i vores hænder. Vi skal blot lære at bruge den; og til netop det formål vil denne guide være behjælpelig.

Plej din hud trinvist

Akademikliniken er et dansk brand, der leverer hudprodukter af forrygende kvalitet. Gennem mange års erfaring er de kommet frem til nogle tips, der gør hudplejen bedre. Det består af fire trin, herunder:

  1. Rengøring af huden

  2. Behandling af huden

  3. Pleje af huden

  4. Beskyttelse af huden

Ved at følge disse fire trin hver gang, du plejer din hud, opnår du altså en optimal hudpleje, der kan hjælpe mod rynker eller akne eller enhver anden hudlidelse.

Andre ting, der hjælper

Plejen af huden spiller selvfølgelig den afgørende rolle for behandlingen, men der er faktisk også mange ting, du selv kan gøre. Det kan eksempelvis være:

  • Hydrering. At være dehydreret kan faktisk tage gløden fuldstændig fra din hud. Sørg derfor for altid at være hydreret nok, så du giver din hud de bedste forudsætninger for at kunne reparere sig selv.

  • Sund kost. ”Du bliver, hvad du spiser.” Ikke desto mindre er det så sandt, som det kan blive. Hvis du oplever gentagende hudproblemer, kan det være smart at tage en kig på din kost. Hvordan ser den ud nu?

  • Motion. Når du sveder, åbnes dine porer i ansigtet, og ophobede urenheder flyder ud. Motion er derfor en god måde, hvorpå du kan rense din hud naturligt – du skal bare huske at vaske ansigtet efter endt træning.

  • Afstressning. Det er ikke nogen hemmelighed, at stress fremskynder aldring og urenheder i ansigtet, og ved at stresse af mindsker du dette.